Omschrijving

Maak nu je woondroom waar en ontwerp je eigen huis op een mooi kavel van 564 m² eigen grond.

In het gemoedelijke en gezellige Numansdorp ligt deze kavel waarop je jouw zelfontworpen huis kunt realiseren. De kavel biedt voldoende ruimte om een riante woning te bouwen. Daarnaast is er een fijne tuin op het westen en kan je je auto's op eigen terrein parkeren.

EXTRA INFORMATIE OVER DE TE BOUWEN WONING EN BIJGEBOUWEN
- goothoogte is maximaal 4,5 meter en de nokhoogte is maximaal 9 meter;
- bijgebouwen maximaal 75 m² met een goothoogte van maximaal 3 meter en totaal niet hoger dan 4 meter;
- bijgebouwen minimaal 1 meter van de perceelgrens gelegen;
- volume hoofdgebouw is 750 m³;
- volume bijgebouw is 225 m³;
- totaal bouwvolume is 975 m³;

Naast wat er volgens het bestemmingsplan al mag worden gerealiseerd is er vergunningsvrij ook nog veel mogelijk. Wij leggen dit uiteraard graag nader uit! Daarnaast horen wij het graag als je in contact wil komen met het architectenbureau die de mooie artist impressies heeft gemaakt. Dit uiteraard om je eigen droomhuis te ontwerpen.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning in Numansdorp, gemeente Hoeksche Waard!

Eigen huis
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komen graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek!

Disclaimer
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 400.000,- v.o.n.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Aantal woonlagen

0

Bouwvorm

Soort object

Bouwgrond

Bouwvorm

n.v.t.

Bestemming

bouwgrond

Huidig gebruik

bouwgrond

Ligging

  • aan rustige weg
  • in woonwijk

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)