Ons team

Barend van Marwijk Kooy

Eigenaar l NVM-Makelaar l Register-Makelaar l Register-Taxateur Wonen en BOG

De bevlogenheid waarmee Barend aan de slag gaat werkt aanstekelijk. Dat werkt in uw voordeel. Hij vertelt tijdens een bezichtiging vol passie over uw woning, alsof hij er zelf jaren met veel plezier gewoond heeft. Tegelijkertijd is Barend objectief en kritisch, want hij streeft naar een eerlijke en realistische deal. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkig van en dat is precies wat Barend samen met zijn team wil bereiken.

Ralph Deurloo

Eigenaar l NVM-Makelaar l Register-Makelaar l Register-Taxateur Wonen

Ralph is een bekend gezicht in de Hoeksche Waard en in makelaarsland. Sinds 2018 versterkt hij het team van VMK. Ralph staat bekend om zijn proactieve aanpak. Hij geeft graag meer dan de klant verwacht. Hij is dienstbaar, maar geen jaknikker. U bent verzekerd van een objectief en rationeel advies. Dit betekent niet dat er geen ‘gevoel’ komt kijken bij het (ver)kopen van een huis. Integendeel. Het is volgens Ralph belangrijk dat (ver)kopers een makelaar kiezen op basis van gevoel. Met de goedlachse en spontane Ralph hebt u vast een klik.

Marie-Louise van Brakel

Commercieel Binnendienst Medewerker

Bij Marie-Louise draait het leven om een onvergetelijke gastbeleving en zo werkt het volgens Marie-Louise ook in de makelaardij. De klant is koning. Na eerder ook al bij VMK gewerkt te hebben is ze sinds 2016 weer bij VMK aan de slag. Als vanouds verzekert zij klanten van een uiterst goede service, gedreven door een tomeloze energie. Werken met een glimlach, zelfs wanneer het klantcontact via de telefoon verloopt. U ziet het niet, maar u voelt het. Dat voelt goed en vertrouwd!

Mariëlle Reedijk

Commercieel Binnendienst Medewerker

Mariëlle is sinds 2015 het vertrouwde aanspreekpunt bij VMK. Ze handelt inkomende gesprekken en e-mails af en draagt zorg voor alle administratieve werkzaamheden. Mariëlle voorziet daarnaast de aankopende makelaars, taxateurs en klanten van alle gewenste informatie en staat hen bij waar nodig. Ze is optimistisch, servicegericht en bijzonder vriendelijk. Marielle gaat altijd naar de oplossing en is pas tevreden als de klant tevreden is. Kan niet bestaat niet, daar gaat het om.

Samira Molenaar

Commercieel Binnendienst Medewerker

Samira is sinds 2023 het eerste aanspreekpunt op kantoor. Door haar optimisme en zorgvuldigheid past zij perfect binnen het VMK-team. Daarnaast is ze nog met veel enthousiasme bezig met haar studie Basis Vastgoed & Makelaardij.

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons