Taxatie (NWWI)

Met VMK bent u verzekerd van een betrouwbare en reële waardebepaling. Voor een goede taxatie is actuele kennis van de regionale woningmarkt essentieel. Onze erkende taxateurs hebben jarenlange ervaring met het taxeren van woningen en commercieel vastgoed in de Hoeksche Waard. Bovendien wonen én werken wij in de regio, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de actuele marktsituatie. Dit is uw garantie voor een correcte taxatie.

Gratis waardeadvies

Bij voorgenomen verkoop van uw woning profiteert u bij VMK Makelaars & Taxateurs van een gratis waardeadvies. Inzicht in de waarde van de woning helpt u bij het maken van gedegen keuzes. Wel of niet verkopen? En hoe nu verder? Uiteraard adviseren wij u ook over de verkoopstrategie en het vervolgtraject. Dit behoort eveneens tot onze gratis service. Wij helpen u graag goed op weg. Een goed voorbereid mens telt immers voor twee.

Unieke 24-uurs taxatieservice

Onze bij het NRVT aangesloten taxateurs voeren taxaties uit voor uiteenlopende situaties. Niet alleen wanneer u uw woning wilt verkopen, maar ook bij aankoop of het oversluiten of verhogen van uw hypotheek. Verder hebben wij veel ervaring met bijzondere taxaties ten behoeve van bijvoorbeeld successieaangifte, bedrijfsovername en boedelverdeling bij echtscheiding. En voor wie snel een taxatie nodig heeft bieden wij een unieke 24-uurs taxatieservice.

Daarom gaat u naar taxatiekantoor VMK

 • Gratis advies en taxatie bij voorgenomen verkoop
 • Actuele marktkennis voor een correcte waardebepaling
 • Meer dan 20 jaar ervaring met woning- en BOG taxaties
 • Unieke 24-uurs taxatieservice voor spoedgevallen
 • NWWI en NHG gevalideerde taxaties
 • "Wij helpen u goed op weg”

  Met een correcte taxatie van uw woning of bedrijfsonroerendgoed wordt de basis gelegd voor een succesvolle verkoop of aankoop. Met VMK Makelaars en Taxateurs voorkomt u een valse start. Onder het mom ‘een goed begin is het halve werk’ helpen wij u graag goed op weg. Welke weg neemt u?

   Uw gegevens

   Gegevens van te taxeren object

   Bog of woning?

   NWWI Taxatie?

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

   Doel van de taxatie

   Tussenpersoon


   Geldverstrekker

   Meefinancieren verbouwing?

   Stuur uw specificaties mee

   Akkoord en verzenden

   “Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

   Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

   Meer over ons