Makelaar Hoeksche Waard

verkoopmakelaar vmk

VMK is de Makelaar in de Hoeksche Waard die uw huis verkoopt tegen de beste prijs en voorwaarden

 

Wilt u uw huis in de Hoeksche Waard verkopen? Dat besluit is de inleiding voor een spannende periode. Hoe snel zal de woning verkocht worden en wat wordt de maximale verkoopprijs? Als full-service makelaar Hoeksche Waard helpen wij u graag verder en gaan we voor de maximale verkoopprijs en de beste voorwaarden voor u als verkoper.

Onze klanten kiezen voor VMK vanwege de gedegen marktkennis, vertrouwde en herkenbare service en de 25 jaar ervaring in de Hoeksche Waard. Onze unieke aanpak; eigen woningwebsite, 3D-tour van het huis etc., slaat aan, want steeds meer mensen zetten hun huis via VMK in de verkoop.

Klanten voelen zich prettig bij VMK door de vertrouwde service en de ontspannen en ongedwongen sfeer tijdens het contact via onder andere de telefoon, mail, WhatsApp en tijdens fysieke gesprekken.

Uw huis heeft naast de persoonlijke waarde ook een bepaalde waarde op de huizenmarkt. Het is logisch dat u uw huis voor het hoogst mogelijke bedrag wilt verkopen, maar ook zeker wilt zijn dat alles zonder zorgen en gedoe geregeld wordt, zonder dat het u onnodig energie kost. Een vertrouwelijk en goed gevoel vinden wij belangrijk bij de keuze van een makelaar.

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. Ontdek de makelaar van Hoeksche Waard.

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen. Ook de Damens van kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!
Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Makelaar Hoeksche Waard - Hoeksche huizen

Hoe zorgt VMK Makelaars voor de maximale verkoopprijs in Hoeksche Waard?

 

Wilt u uw huis op een unieke manier in de verkoop zetten? Wellicht zegt u: ‘Het maakt mij niet uit, hoe u het doet, als het maar met de beste voorwaarden verkocht wordt.’  We laten u graag zien hoe onze succesformule voor Hoeksche huizen eruit ziet en hoe wij de beste voorwaarde kunnen garanderen voor u als verkoper. Onze werkwijze zorgt er namelijk voor dat u uw woning voor de maximale verkoopprijs verkoopt en de beste voorwaarden ontvangt.

Hoe doen we dat?

Met ons unieke programma Matterport zetten wij uw huis in 3D te koop. Vergelijk het met Google Streetview maar dan vele malen indrukwekkender!

Dit unieke programma zorgt ervoor dat potentiële kopers online door uw huis wandelen, net zoals in Google Streetview, maar dan tot in de details in uw eigen huis. Dat is de eerste stap in onze succesformule en maakt ons als makelaar uniek in de Hoeksche Waard.

Stap twee is dat uw huis in de verkoop wordt gezet en een eigen unieke website en webadres (URL) krijgt. Op deze manier zorgen we voor de beste online promotie van uw huis en werken we toe naar de beste prijs en verkoopvoorwaarden voor u als verkopende partij. Naast de unieke eigen website zorgen we natuurlijk ook voor een brochure en plaatsen we uw huis op Funda, onze eigen website en op verschillende social media kanalen.

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK makelaars in de Hoeksche Waard? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

Makelaar Hoeksche Waard - Hoeksche huizen - Ik ga naar VMK

Een huis in de Hoeksche Waard kopen met een aankoopmakelaar

 

De huizenmarkt is al een aantal jaren krap, dat geldt ook voor Hoeksche huizen. De reden? Er zijn simpelweg te weinig huizen en er is te veel vraag. De meeste huizen zijn daarom snel verkocht of worden voor de markt uit verkocht. Dat betekent automatisch dat er meerdere kopers voor één woning zijn. Daardoor kan de prijs van de woning die u op het oog heeft enorm oplopen. Maar is de woning dat ook waard? U wilt niet te veel betalen voor uw nieuwe huis! Daarnaast heeft u te maken met een maximaal bedrag dat u kunt lenen bij uw geldverstrekker.

Hoeveel moet u bieden op het huis dat u graag wilt kopen?

Dat is een goede vraag. Zelf weet u vaak niet objectief waar u verstandig aan doet. Zeker bij ruime interesse is het meer dan de moeite waard om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars zorgen namelijk dat u weet wat een huis waard is en wat u moet bieden om een kans te maken op de aankoop. Daarnaast voorkomt een aankoopmakelaar dat uw droomhuis voor uw neus verkocht wordt aan een andere koper.

VMK Makelaars is al ruim 25 jaar actief in de Hoeksche Waard. De makelaars weten wat er speelt in de verschillende dorpen en wijken en weten wat huizen waard zijn. Onze makelaars hebben uitgebreide marktkennis en veel ervaring met onderhandelen. Wij kunnen dus goed inschatten wat een goede betaalbare prijs is voor het huis. Daarnaast kijken wij als aankoopmakelaar ook naar de voorwaarden om de te bieden prijs zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor de verkoper. Zo, komt u stap voor stap dichter bij uw droomhuis.

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

De eerste bezichtiging, de waardebepaling, strategische onderhandelingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af.
Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK