Onze diensten

Het kopen of verkopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis en er komt veel op u af. Bij VMK houden we het graag leuk en daarom nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij kennen de Hoeksche Waardse markt als geen ander en weten hoe wij moeten onderhandelen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en bevlogen aanpak maakt de weg vrij naar een succesvolle transactie. Ook voor taxaties kunt u bij ons terecht. Wij bieden namelijk een unieke 24-uurs taxatieservice.

Wat wij doen

Verkoop

Uw huis verkopen? Ga naar VMK Makelaars & Taxateurs!

Wij zijn verkopers, adviseurs en gangmakers. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle transactie. Hoe? Als geboren en getogen Hoeksche Waarders weten wij precies wat er speelt in de lokale woningmarkt. Die marktkennis is essentieel voor het bepalen van een reële verkoopprijs. U krijgt de beste prijs voor uw woning, zonder dat u zichzelf uit de markt prijst.

Lees verder

Aankoop

Aankoopmakelaar nodig? Ga naar VMK Makelaars & Taxateurs!

Een huis kopen is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op u af en u wilt natuurlijk niet te veel betalen. Bij VMK Makelaars & Taxateurs houden we het graag leuk. Onze ervaren aankoopmakelaars nemen u graag alle zorgen uit handen. Wij kennen de markt en weten hoe we moeten onderhandelen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en bevlogen aanpak maakt de weg vrij naar een succesvolle aankoop.

Lees verder

Taxaties

Taxateur nodig? Ga naar VMK Makelaars & Taxateurs!

Met VMK bent u verzekerd van een betrouwbare en reële waardebepaling. Voor een goede taxatie is actuele kennis van de regionale woningmarkt essentieel. Onze erkende taxateurs hebben jarenlange ervaring met het taxeren van woningen en commercieel vastgoed (hoeft niet onderstreept)in de Hoeksche Waard. Bovendien wonen én werken wij in de regio, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de actuele marktsituatie. Dit is uw garantie voor een correcte taxatie.

Lees verder

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons