Verkoop

Wij zijn verkopers, adviseurs en gangmakers. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle transactie. Hoe? Als geboren en getogen Hoeksche Waarders weten wij precies wat er speelt in de lokale woningmarkt. Die marktkennis is essentieel voor het bepalen van een reële verkoopprijs. U krijgt de beste prijs voor uw woning, zonder dat u zichzelf uit de markt prijst.

Meer verkoopsucces met uw VMK-makelaar

Wij geven u gevraagd en ongevraagd advies om de verkoopkansen van uw woning te vergroten. Wij kennen de koper en zijn kritische blik. Geen detail blijft ongezien. Een koper kan struikelen over een los plintje. Letterlijk en figuurlijk in dit geval. Een kleine aanpassing maakt dan een groot verschil. En over details gesproken. Wij nemen zelf ook alles onder de loep. U bent verzekerd van een volledig en deskundig verkoopadvies.

Gangmakers in makelaarsland

Wij houden van ons werk. Wij gaan voorop in de zoektocht naar de perfecte kandidaat voor uw woning en nemen eventuele obstakels weg. U bent verzekerd van een zorgeloze, professionele en plezierige woningverkoop. Vooral dat ‘plezier’ vinden wij belangrijk. Ons motto luidt niet voor niets: “Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt.” Een lach maakt alles mooier en verlaagt drempels. Zo brengen wij de woningverkoop op gang. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk…

Daarom gaat u naar makelaarskantoor VMK

  • Reële verkoopprijs
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Zorgeloze woningverkoop
  • Heldere, laagdrempelige aanpak
  • Enthousiast & betrokken team

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningverkoop”

Van eerste kennismaking en woningopname tot bezichtiging, verkoop en afhandeling. Onze deskundige makelaars en taxateurs bepalen voor uw specifieke object de juiste verkoopstrategie. Wij zorgen dat u niet verdwaald in het doolhof van regels en met onze gedreven aanpak maken wij de weg vrij naar een succesvolle woningverkoop. Welke weg neemt u?