Bedrijfsmakelaar

Wij zijn uw betrokken partner bij de verkoop, aankoop en taxatie van commercieel vastgoed in de Hoeksche Waard. Wij weten wat er speelt in de regio én wat er komen gaat. Met VMK hebt u daarom altijd een streepje voor. Zowel bij de zoektocht naar een nieuw bedrijfsobject als bij verkoop. U hebt als eerste inzicht in het (vrijkomende) aanbod en een koper voor uw bedrijfspand of loods hebben wij snel gevonden, dankzij ons uitgebreide netwerk.

Aankoop en verkoop bedrijfsonroerendgoed

Een bedrijfspand kopen of verkopen of op zoek naar een investeringsobject? Onze deskundige NVM-bedrijfsmakelaar brengt vraag en aanbod doeltreffend bij elkaar. Lift mee op het bereik van ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange kennis en ervaring. Wij begeleiden het gehele traject van A tot Z en nemen het regelwerk van u over. Zo houdt u meer tijd over voor uw eigen business.

BOG Taxaties

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij inzicht in de waarde van uw bedrijfsobject wenselijk is. Bijvoorbeeld voor het verkrijgen van een financiering, voor de verkoop, bedrijfsoverdracht of de belastingaangifte. Onze erkende taxateur is gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsonroerendgoed. U bent verzekerd van een transparante en correcte waardebepaling van uw bedrijfspand, als basis voor een succesvolle zakelijke (vervolg)stap of transactie.

Daarom gaat u naar de bedrijfsmakelaar van VMK

  • een streepje voor: altijd als eerste inzicht in het (vrijkomende) aanbod
  • snel zakendoen: snel een geschikte kandidaat voor uw bedrijfsobject
  • zorgeloos ondernemen: het gehele traject van A tot Z deskundig begeleid
  • succesvol ondernemen: de garantie van een correcte waardebepaling

"Wij helpen ondernemers goed op weg”

Wanneer u een bedrijfsobject wilt kopen of verkopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en professioneel advies. Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wij helpen u graag goed op weg. Welke weg neemt u?