Aankoop

Een huis kopen is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op u af en u wilt natuurlijk niet te veel betalen. Bij makelaarskantoor VMK houden we het graag leuk. Onze ervaren aankoopmakelaars nemen u graag alle zorgen uit handen. Wij kennen de markt en weten hoe we moeten onderhandelen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en bevlogen aanpak maakt de weg vrij naar een succesvolle aankoop.

Aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Wij werken én wonen in de Hoeksche Waard en kennen de lokale woningmarkt als geen ander. Wij hebben vaak zicht op het vrijkomende woningaanbod, nog voordat dit op Funda verschijnt. Met onze speciale Zoekservice helpen wij u graag bij het vinden van een geschikte woning. Uw droomhuis gevonden? Als aankoopmakelaar begeleiden wij u bij het gehele traject. Van bezichtiging en onderhandeling tot de sleuteloverdracht bij de notaris. Zo houden wij het kopen van een huis leuk!

De zekerheid van een NVM-aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar van VMK bespaart u tijd, moeite en kosten. Wij adviseren over een reële woningwaarde en onderhandelen voor de beste aankoopprijs. Op basis van onze ervaring kunnen wij een globale inschatting maken van de bouwtechnische staat van de woning. Bij twijfel adviseren wij om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Overweegt u een verbouwing? Ook hier weten wij de weg met betrekking tot de (on)mogelijkheden, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen kom te staan.

Daarom gaat u naar een aankoopmakelaar van VMK

  • Een reële aankoopprijs tegen uitstekende voorwaarden
  • Globaal inzicht in de bouwtechnische staat van de woning
  • Advies over de (on)mogelijkheden van een eventuele verbouwing
  • Helderheid van zaken, zonder nare verrassingen achteraf
  • Het kopen van een huis moet leuk zijn én blijven!

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?