Omschrijving

Wonen in het hart van het gezellige en pittoreske Heinenoord. Dat is wonen in een fijn dorp met de dagelijkse voorzieningen om de hoek en ook een goede ontsluiting naar Rotterdam, Brabant en Zeeland. In het centrum van Heinenoord, aan de Margrietstraat, verrijzen dit jaar 5 fraai ontworpen en zeer energiezuinige geschakelde woningen op een ruim perceel gelegen en allen voorzien van een praktische garage. Vier van deze woning staan te koop!

Doordat de woningen een voorlopig energielabel hebben van A+++ is het mogelijk om een extra bedrag van € 30.000,- hypotheek te krijgen. De bouw is reeds eind 2023 aangevangen en de prognose is dat de oplevering rond juli 2024 gaat plaatsvinden!

De woningen worden voorzien van een verwarmingsinstallatie voor de centrale verwarming en een warmwatervoorziening. Hiervoor wordt een lucht-/waterwarmtepomp aangebracht in combinatie met een voorraadvat (boiler) voor warm tapwater. De warmtepomp is tevens te gebruiken als topkoeling in warme zomermaanden. Dit betekent, dat het systeem de temperatuur in de woning enkele graden kan verlagen ten opzichte van de buitentemperatuur. Voor een goede werking van het systeem en een juiste balans van de bodemenergie adviseren wij dan ook om de koeling in de zomer zo veel mogelijk te gebruiken. De combinatie van de lucht-/waterwarmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning en de 3 zonnepanelen zorgt ervoor dat de woning energieneutraal kan zijn. E.e.a. is afhankelijk van het aantal bewoners, de levensstijl en het gebruik van apparatuur in en om de woning en het benodigde installatie-onderhoud.

Type A (Margrietstraat 4a) is de enige 2-onder-1-kap waarbij de garage niet is geschakeld en waarbij een aanbouw aan de woonkamer van bijna 5 meter diep mogelijk is! Daarnaast kan je de zolder als optie nog verder vergroten met een dakkapel van ca. 7 meter breed. Wat een heerlijke gezinswoning is dit!

De woning krijgt een nette interne afwerking met behang- respectievelijk spuitklaar afgewerkte muren en de wandtegels worden in het toilet en in de badkamer tot plafond aangebracht, een en ander volgens monster aannemer. Monsters bestaan uit Villeroy & Boch TW02 30 x 60 cm glanswit of TW01 mat wit. De badkamer krijgt een wandcloset, een wastafel, een douche-garnituur voorzien van thermostatische mengkraan en een douchegoot.

De keuken is naar eigen smaak en idee zelf te bestellen. Er worden voorzieningen in de woning aangebracht voor: elektrische kookplaat, elektrische oven/magnetron, geïntegreerde afzuigkap zonder afvoer (recirculatie), koel-/vriescombinatie, vaatwasser en lichtlijst met armaturen onder de bovenkasten.

De gevelkozijnen zijn van hardhout en voorzien van HR++ beglazing en de garagedeur bestaat uit een geïsoleerde elektrisch bedienbare sectionaaldeur voorzien van 2 afstandsbedieningen.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 690.000,- v.o.n.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Woonoppervlakte

160 m2

Perceeloppervlakte

318 m2

Inhoud

700 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Aantal woonlagen

3

Bouwvorm

Soort object

Woonhuis

Soort woning

eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Kwaliteit woning

normaal

Bouwjaar

2023

Bouwvorm

bestaande bouw

Ligging

in centrum, in woonwijk

Energie

Energieklasse

A+++

Energie einddatum

1-07-2024

Isolatie

volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin

achtertuin, voortuin, zijtuin

Hoofdtuin

achtertuin

Oppervlakte hoofdtuin

152 m2
(1.460 cm bij 1.040 cm)

Kwaliteit

normaal

Ligging hoofdtuin

oost

Garage

Soort garage

aangebouwd steen

Voorzieningen

met elektrische deur

Capaciteit

1

Totaal aantal

1

Dak

Dak type

zadeldak

Dakmaterialen

pannen

Overig

Permanente bewoning

Ja

Onderhoud binnen

uitstekend

Onderhoud buiten

uitstekend

Huidig gebruik

Woonruimte

Huidige bestemming

Woonruimte

Voorzieningen

tv kabel

ja

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)