Omschrijving

Een heel bijzonder object, centraal in de fraaie Hoeksche Waard gelegen, dat niet voor iedereen geschikt is. Deze twee oorspronkelijk karakteristieke oude ‘boeren’ woningen die in de jaren negentig zijn samengevoegd tot één woning moeten namelijk wel aan de huidige tijd worden aangepast. Maar na de algehele modernisering is er wel sprake van een volstrekt unieke woning op een fantastische locatie met schitterend uitzicht.

VERBOUW EN MODERNISERING
Gezien de niet standaard indeling en maatvoering, de diverse niveauverschillen van de vloeren, de beperkte bereikbaarheid van de twee afzonderlijke verdiepingen in combinatie met de eenvoudige cq verouderde interne afwerking, moet er een aanzienlijk bedrag worden geïnvesteerd bovenop de aankoopprijs.

Maar, indien de aankoop en verbouwing financieel haalbaar zijn, betreft het wel een fantastisch object dat vrij gesitueerd is onder aan de dijk op een perceel ter grootte van circa 5.830 m² eigen grond.

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal, bijkeuken met aangebouwd toilet en steektrap naar de bergzolder, woonkamer, keuken, halletje met douche, toilet en steile trap naar de verdieping met 2 kamers, zijkamer in verbouwstaat.
Verdieping (2-ledig): slaapverdieping met 2 kamers en bergzolder met cv-opstelling.

BEGANE GROND
De entree van de woning komt uit in de bijkeuken, de woonkamer en de zijkamer. De woonkamer heeft een gashaard en er is toegang tot de dichte keuken en de hal. De zijkamer (in verbouw) heeft voorraadkasten, zijnde oude bedstedes. De hal heeft een trapopgang en een toilet en een douchegelegenheid met wastafel. Via de hal is de aangebouwde berging met aansluiting wasapparatuur bereikbaar.

EERSTE VERDIEPING
Het linker gedeelte heeft twee (slaap)kamers en het rechter gedeelte is een grote open bergzolder.

KAVEL
Het perceel is circa 5.830 m² groot, waarvan circa 5.000 m² weiland. Ofwel een ideaal object voor het houden van paarden, schapen, geitjes, kippen etc. Het realiseren van een paardenbak en stallen behoort echter zonder alle benodigde vergunningen niet tot de mogelijkheden. Vanaf de dijk is via een afsluitbaar houten hek de oprit bereikbaar, deze komt aan de zijkant van de woning uit en hier zijn parkeerplaatsen voor meerdere auto's. De voortuin is groen aangelegd en bij de voordeur is een bruggetje over de sloot. Verder is er nog een aangebouwde berging aan de achtergevel van de woning, een kleinere houten berging en een ruimere losstaande berging.

KORTOM
Een mooi object, centraal in de fraaie Hoeksche Waard gelegen, waar men haar/zijn eigen gevoel en smaak in mag gaan steken om er een heerlijk modern woonhuis van te maken. Hierbij zijn er vele mogelijkheden en de ruimte rondom de woning is fantastisch. Door de centrale ligging zijn veel voorzieningen met de auto binnen enkele minuten bereikbaar

Kenmerken

Overdracht

Status

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs

€ 438.500,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Woonoppervlakte

114 m2

Perceeloppervlakte

5.830 m2

Overige ruimten

48 m2

Inhoud

586 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

2

Aantal woonlagen

2

Bouwvorm

Soort object

Woonhuis

Soort woning

eengezinswoning

Type woning

halfvrijstaande woning

Kwaliteit woning

eenvoudig

Kenmerken

dijkwoning

Bouwjaar

1935

Bouwvorm

bestaande bouw

Ligging

vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Energie

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

achtertuin, voortuin, zijtuin

Kwaliteit

normaal

Bergruimte

Schuur / Berging

vrijstaand hout

Voorzieningen

  • voorzien van elektra

Aantal

2

Garage

Soort garage

geen garage

Dak

Dak type

zadeldak

Dakmaterialen

pannen

Overig

Permanente bewoning

Ja

Onderhoud binnen

redelijk

Onderhoud buiten

redelijk

Huidig gebruik

Woonruimte

Huidige bestemming

Woonruimte

Voorzieningen

dakraam

ja

tv kabel

ja

rookkanaal

ja

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)