Omschrijving

Op een werkelijk fantastische locatie, op 5 km van het centrum van Strijen en Numansdorp, gelegen zeer ruime voormalige woonboerderij met onder andere 8 kamers, 2 keukens, garage, carport en een perceel van 1.315 m² eigen grond.

Deze bijzondere plek is op zoek naar de liefhebber die deze zeer ruime woning van maar liefst 310 m² (gebruiksoppervlakte) gaat moderniseren. Met als absolute bonus: jarenlang woonplezier op een jaloersmakende locatie!

OMGEVING
Wonen in het nationale landschap "Hoeksche Waard", dat is wonen in een echt Nederlands polderlandschap met ongekende vergezichten, kronkelende kreken en slingerende dijken. Met karakteristieke dorpen, monumentale panden, jachthavens, golfbanen etc. Het landschap van de Hoeksche Waard is bijzonder en behoort, dankzij de unieke combinatie van cultuurhistorische en natuurlijke elementen, sinds 2005 tot één van de twintig Nationale Landschappen van Nederland.

GLOBALE INDELING
Dijkniveau: entree, hal, 2 kamers en trap naar de eerste verdieping en trap naar tuinniveau.
Eerste verdieping: 3 kamers en balkon.
Tuinniveau: 2 woonkamers, hal, keuken, badkamer, slaapkamer, berging en garage

DIJKNIVEAU
Entree met toegang tot ruime hal met fraai zicht op de lager gelegen woonkamer. Vanuit de hal is er toegang tot twee kamers en via een trap tot de eerste verdieping en de ruime verdieping op tuinniveau.

EERSTE VERDIEPING
De trap vanuit de hal op dijkniveau komt uit in de kamer die middels een hoge opstap en 5 treden naar beneden uitkomt in een volgende kamer met douche. Vanuit deze kamer kom je in de iets lager gelegen ruimere kamer met toilet, keukenopstelling, vaste kast en toegang tot een klein balkon. Via het balkon kan je de dijk en/of de tuin bereiken.

TUINNIVEAU
Vanuit de entree op dijkniveau pak je de trap naar beneden en dan kom je in de hal op tuinniveau uit. De hal heeft een toilet, loopdeur en openslaande deuren naar de tuin en je hebt toegang tot de eerste woonkamer en de keuken. De eerste woonkamer heeft een fraaie boerenplavuis en de wijnkelder. De keuken heeft een verouderde L-vormige- en extra wandopstelling. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken, badkamer en de tweede woonkamer. De verouderde badkamer geeft toegang tot de slaapkamer. Deze slaapkamer komt ook uit in de tweede woonkamer. Deze woonkamer is ondanks de grote zeer gezellig en dit komt weer door de hoogte, de twee niveaus, open haard en de hoger gelegen mooie werkplek/bibliotheek.

GOED OM TE WETEN
De woning dient grondig te worden gemoderniseerd en wij nemen in de koopovereenkomst onder andere de "as is, where is" clausule op. Dit houdt onder andere in dat het risico van de (bouwkundige)staat van de woning voor de koper is.

EXTRA INFORMATIE
- gebruiksoppervlakte van de woning is ca. 310 m² en de inhoud is ca. 1331 m³;
- oplevering is in overleg en kan op korte termijn.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning!

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 500.000,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Woonoppervlakte

310 m2

Perceeloppervlakte

1.315 m2

Overige ruimten

44 m2

Inhoud

1.331 m3

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

5

Aantal woonlagen

3

Bouwvorm

Soort object

Woonhuis

Soort woning

eengezinswoning

Type woning

vrijstaande woning

Kwaliteit woning

eenvoudig

Kenmerken

dijkwoning

Bouwjaar

1920

Bouwvorm

bestaande bouw

Ligging

aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Energie

Buitenruimte

Tuin

tuin rondom

Hoofdtuin

tuin rondom

Bergruimte

Schuur / Berging

inpandig

Aantal

1

Garage

Soort garage

aangebouwd steen, carport

Capaciteit

1

Totaal aantal

1

Parkeervoorzieningen

Parkeerfaciliteit

  • openbaar parkeren

Dak

Dak type

samengesteld dak

Dakmaterialen

pannen

Overig

Permanente bewoning

Ja

Onderhoud binnen

slecht tot matig

Onderhoud buiten

slecht tot matig

Huidig gebruik

Woonruimte

Huidige bestemming

Woonruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)