Omschrijving

Op een fantastische locatie in de Hoeksche Waard gelegen vrijstaande woning met meerdere bijgebouwen op een perceel van 1.480 m² eigen grond.

Op deze locatie geniet je optimaal van het gevarieerde polderlandschap en de mooie vergezichten. Daarnaast ligt de woning op 5 autominuten van de supermarkten in Strijen en op 10 autominuten van het centrum van Numansdorp.

VIRTUEEL DOOR DE WONING
Loop alvast virtueel door de woning met de beschikbare 3D-scan en laat de woning online helemaal tot leven komen! Bekijk hem snel op Funda (3D tour) of op onze website onder het kopje Matterport 3D en laat je verrassen!

GLOBALE INDELING
Onderhuis: 4 ruimtes.
Begane grond: entree/hal, trapopgang, eet/werkkamer, woonkamer, keuken en hal met toilet.
Eerste verdieping: overloop en 4 slaapkamers.
Tweede verdieping: bergzolder middels losse trap.

ONDERHUIS
Het onderhuis heeft 4 ruimtes en een vaste trap die uitkomt in de keuken op dijkniveau. Het onderhuis heeft een stahoogte van ca. 2,10 meter en hier is de opstelplaats voor de warmwaterboiler.

BEGANE GROND (dijkniveau)
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toegang tot de meterkast, eet/werkkamer en de woonkamer. De woonkamer heeft aan drie zijden een fantastisch uitzicht over het variërende landschap. De keuken is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot de hal aan de zijkant van de woning met toilet en deur naar buiten. De eet/werkkamer heeft nog een vaste kast en is aan de voorzijde van de woning gelegen.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met kastruimte en toegang tot vier slaapkamers.

TWEEDE VERDIEPING
Bergvliering die toegankelijk is middels een losse trap.

TUIN
De tuin is voor het grootste gedeelte links naast de woning gelegen en voorzien van twee verouderde gebouwen.

OMGEVING
Rondom de woning zijn er tevens veel fiets- en wandelmogelijkheden in de mooie Hoeksche Waardse natuur te vinden. Daarnaast is net als zijn grote broer de Biesbosch, het gebied "Oeverlanden Hollands Diep" een zoetwatergetijdengebied. De oeverlanden strekken zich uit in het zuidoosten van Zuid-Holland, van Numansdorp tot Strijensas. Hier vind je ongerepte natuur, met verruigde rietlanden, open water, geulen en kreken, buitendijkse natuur en wilgenbossen. En met eb en vloed dus, wat zeldzaam is op zoet water.

Wandel-, ruiter- en fietspaden maken het mogelijk De Oeverlanden Hollands Diep van oost naar west te doorkruisen. Maar het mooiste is dat je in een groot deel van de Oeverlanden ook buiten de paden mag. Geniet van overtrekkende vogels en bijzondere planten als de spindotter en het zomerklokje. Lekker struinen dus door dit gebied, dat niet voor niets deel uitmaakt van Natura 2000, het Europese netwerk van bijzondere beschermde natuurgebieden. (bron: Staatsbosbeheer)

EXTRA INFORMATIE
- gebruiksoppervlakte van de woning is ca. 93 m² (exclusief 46 m² onderhuis) en de inhoud is ca. 494 m³;
- externe bergruimte is ca. 88 m²;
- de verwarming geschiedt via verschillende gaskachels;
- er is een recent bouwkundig rapport aanwezig;
- oplevering is in overleg;
- in de koopovereenkomst wordt onder andere het 'as is where is' artikel opgenomen, dit doordat de verkopers de woning nooit hebben bewoond en de woning grondig dient te worden gemoderniseerd.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning in Strijen, gemeente Hoeksche Waard!

Eigen huis
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komt graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Disclaimer
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Onder bod

Vraagprijs

€ 400.000,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Woonoppervlakte

93 m2

Perceeloppervlakte

1.480 m2

Overige ruimten

60 m2

Inhoud

494 m3

Aantal kamers

10

Aantal slaapkamers

5

Aantal woonlagen

4

Bouwvorm

Soort object

Woonhuis

Soort woning

eengezinswoning

Type woning

vrijstaande woning

Kwaliteit woning

eenvoudig

Kenmerken

dijkwoning

Bouwjaar

1956

Bouwvorm

bestaande bouw

Energie

Energieklasse

F

Energie einddatum

1-11-2023

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

tuin rondom

Hoofdtuin

tuin rondom

Kwaliteit

aan te leggen

Achterom

Ja

Bergruimte

Schuur / Berging

vrijstaand steen

Aantal

2

Garage

Soort garage

geen garage

Parkeervoorzieningen

Parkeerfaciliteit

  • openbaar parkeren

Dak

Dak type

zadeldak

Dakmaterialen

pannen

Overig

Permanente bewoning

Ja

Onderhoud binnen

matig

Onderhoud buiten

matig

Huidig gebruik

Woonruimte

Huidige bestemming

Woonruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)