Omschrijving

UNIEKE KANS, op een schitterende locatie in het centrum aan de haven van Oud-Beijerland gelegen, karakteristiek halfvrijstaand Herenhuis met achtergelegen tuin en een inhoud van circa 840 m³, een gebruiksoppervlakte van circa 215 m² en circa 22 m² aan overige inpandige ruimten. Dit unieke object is op dit moment in gebruik als benedenwoning met diepe tuin en bovenwoning met bergzolder. Dit traditioneel in de diepte gebouwde herenhuis met zijn karakteristieke gepleisterde voorgevel is omstreeks 1900 gebouwd en leent zich er voor om intern te worden gemoderniseerd.

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal, trapopgang, woonkamer, keuken, toilet, tussenhal, badkamer en slaapkamer.
Eerste verdieping: overloop, woonkamer, keuken, badkamer, kasten en twee slaapkamers.
Tweede verdieping: bergzolder.

BEGANE GROND
Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree met directe toegang tot de benedenwoning en opgang naar de bovenwoning. De benedenwoning heeft de woonkamer aan de Havendamzijde met aangrenzend de open keuken en aan de achterzijde een zeer grote slaapkamer met aangrenzend de badkamer. Over nagenoeg de gehele diepte bevindt zich een gang met tevens toegang tot de inpandige berging en een deur naar de achtertuin.

EERSTE VERDIEPING
De bovenwoning heeft eveneens aan de voorzijde de woonkamer met een werkelijk fantastisch uitzicht over de haven. Aangrenzend bevindt een woonkeuken, de badkamer, de slaapkamer en heel veel kast-/bergruimten. De grote zolderverdieping is toegankelijk middels een losse trap, wordt momenteel niet gebruikt en leent zich er voor om bij het ‘wonen’ te betrekken.

UNIEK ONROEREND GOED
Dit unieke onroerend goed aan de Havendam wordt aangeboden in de staat waarin het zich nu bevindt. Als al gezegd is dit herenhuis er weer aan toe om intern te worden gemoderniseerd en indien gewenst om zelfs mogelijk weer te worden getransformeerd tot oorspronkelijk Herenhuis onderdeel uitmakend van de mooiste Herenhuizen op de mooiste locatie van Oud-Beijerland.

Op basis van de van toepassing zijnde bestemming ‘Gemengd’ zijn op de begane grond onder andere toegestaan: bestaande woningen met aan huis verbonden beroepen, waaronder mede begrepen gastouderopvang, dienstverlenende bedrijven, dienstverlenende voorzieningen, praktijkruimtes, ambachtelijke bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, horecabedrijven van categorie 1, ondersteunende horeca en detailhandel in kunst en/of antiek. Op de verdiepingen is hetzelfde toegestaan als op de begane grond met uitzondering van detailhandel in kunst en/of antiek.

Gezien alle mogelijkheden betreft dit dan ook een uniek object voor diegene die aan de pittoreske haven in het gezellige centrum van Oud-Beijerland wil wonen mogelijk in combinatie met één van de vele opties die deze ruime bestemming biedt.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard!

Eigen huis
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komt graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Disclaimer
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 650.000,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Woonoppervlakte

218 m2

Perceeloppervlakte

199 m2

Overige ruimten

22 m2

Inhoud

844 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Aantal woonlagen

3

Bouwvorm

Soort object

Woonhuis

Soort woning

eengezinswoning

Type woning

halfvrijstaande woning

Kwaliteit woning

eenvoudig

Bouwjaar

1900

Bouwvorm

bestaande bouw

Ligging

aan water, aan rustige weg, in centrum, aan vaarwater

Energie

Isolatie

gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

achtertuin

Hoofdtuin

achtertuin

Oppervlakte hoofdtuin

67 m2
(1.150 cm bij 580 cm)

Kwaliteit

normaal

Ligging hoofdtuin

west

Bergruimte

Schuur / Berging

inpandig

Aantal

1

Garage

Soort garage

geen garage

Parkeervoorzieningen

Parkeerfaciliteit

  • openbaar parkeren

Dak

Dak type

zadeldak

Dakmaterialen

pannen

Overig

Permanente bewoning

Ja

Onderhoud binnen

redelijk

Onderhoud buiten

redelijk

Huidig gebruik

Woonruimte

Huidige bestemming

Woonruimte

Voorzieningen

tv kabel

ja

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)