Omschrijving

Maak nu je woondroom waar en ontwerp je eigen huis op een mooi diep kavel van maar liefst 1.800 m² eigen grond.

Het kavel is in een voor auto's doodlopende zijstraat van de Burgemeester de Zeeuwstraat in het groen en aan het water "Verlorendiep" gelegen. Daarnaast is het kavel gelegen op het zonnige zuiden en is er de mogelijkheid om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren.

NUMANSDORP
Het gezellige en diverse centrum van Numansdorp is op fietsafstand gelegen en daarnaast kan je actief je vrije tijd doorbrengen bij onder andere de tennisvereniging, de voetbalvereniging en op de schitterende 18-holes Championship Course en de 9-holes Compact Course van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Daarnaast heeft Numansdorp ook twee mooie jachthavens aan het Hollands Diep en zijn Rotterdam, Antwerpen, Brabant en Zeeland via de A29 snel te bereiken.

EXTRA INFORMATIE
- op de kavel mag 1 vrijstaande woning;
- het hoofdgebouw dient gerealiseerd te worden binnen het bouwvlak;
- maximale bouwhoogte is 7 meter en de maximale goothoogte is 3 meter;
- verdere uitleg over de bouwvoorschriften is terug te vinden in het bestemmingsplan;
- de oplevering is in overleg.

BESTEMMINGSPLAN
Het bestemmingsplan 'herziening bestemmingsplan Middelsluis locatie Burg. de Zeeuwstraat ong. naast 118 en 120 Numansdorp is via ons kantoor op te vragen of u download hem vanaf ruimtelijkeplannen.nl.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning in Numansdorp, gemeente Hoeksche Waard!

Eigen huis
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komt graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek!

Disclaimer
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief..

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 588.500,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

Indeling

Aantal woonlagen

0

Bouwvorm

Soort object

Bouwgrond

Bouwvorm

n.v.t.

Bestemming

bouwgrond

Huidig gebruik

bouwgrond

Ligging

  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • beschutte ligging

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)