Aan het Loo: Geschakelde woning Type A en C

  • Vanaf € 700.000

  • 160 m² woonoppervlakte

  • Heinenoord, Zuid-Holland

Wonen in het hart van het gezellige en pittoreske Heinenoord. Dat is wonen in een fijn dorp met de dagelijkse voorzieningen om de hoek en ook een goede ontsluiting naar Rotterdam, Brabant en Zeeland. In het centrum van Heinenoord, aan de Margrietstraat, verrijzen dit jaar 5 fraai ontworpen en zeer energiezuinige geschakelde woningen op een ruim perceel gelegen en allen voorzien van een praktische garage. Vier van deze woning staan te koop!

De woningen worden voorzien van een verwarmingsinstallatie voor de centrale verwarming en een warmwatervoorziening. Hiervoor wordt een lucht-/waterwarmtepomp aangebracht in combinatie met een voorraadvat (boiler) voor warm tapwater. De warmtepomp is tevens te gebruiken als topkoeling in warme zomermaanden. Dit betekent, dat het systeem de temperatuur in de woning enkele graden kan verlagen ten opzichte van de buitentemperatuur. Voor een goede werking van het systeem en een juiste balans van de bodemenergie adviseren wij dan ook om de koeling in de zomer zo veel mogelijk te gebruiken. De combinatie van de lucht-/waterwarmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning en de 3 zonnepanelen zorgt ervoor dat de woning energieneutraal kan zijn. E.e.a. is afhankelijk van het aantal bewoners, de levensstijl en het gebruik van apparatuur in en om de woning en het benodigde installatie-onderhoud.

 

Ik heb interesse

Omschrijving

Type A is de enige 2-onder-1-kap waarbij de garage niet is geschakeld en waarbij een aanbouw aan de woonkamer van bijna 5 meter diep mogelijk is! Daarnaast kan je de zolder als optie nog verder vergroten met een dakkapel van ca. 7 meter breed. Wat een heerlijke gezinswoning is dit!

De woning wordt voorzien van een verwarmingsinstallatie voor de centrale verwarming en een warmwatervoorziening. Hiervoor wordt een lucht-/waterwarmtepomp aangebracht in combinatie met een voorraadvat (boiler) voor warm tapwater. De warmtepomp is tevens te gebruiken als topkoeling in warme zomermaanden. Dit betekent, dat het systeem de temperatuur in de woning enkele graden kan verlagen ten opzichte van de buitentemperatuur. Voor een goede werking van het systeem en een juiste balans van de bodemenergie adviseren wij dan ook om de koeling in de zomer zo veel mogelijk te gebruiken. De combinatie van de lucht-/waterwarmtepomp, mechanische ventilatie
met warmteterugwinning en de zonnepanelen zorgt ervoor dat de woning energieneutraal kan zijn. E.e.a. is afhankelijk van het aantal bewoners, de levensstijl en het gebruik van apparatuur in en om de woning en het benodigde installatie-onderhoud.

De woning krijgt een nette interne afwerking met behang- respectievelijk spuitklaar afgewerkte muren en de wandtegels worden in het toilet en in de badkamer tot plafond aangebracht, een en ander volgens monster aannemer. Monsters bestaan uit Villeroy & Boch TW02 30 x 60 cm glanswit of TW01 mat wit. De badkamer krijgt een wandcloset, een wastafel, een douche-garnituur voorzien van thermostatische mengkraan en een douchegoot.

De gevelkozijnen zijn van hardhout en voorzien van HR++ beglazing en de garagedeur bestaat uit een geïsoleerde elektrisch bedienbare
sectionaaldeur voorzien van 2 stuks afstandsbediening.

De keuken is naar eigen smaak en idee zelf te bestellen. Er worden voorzieningen in de woning aangebracht voor: elektrische kookplaat, elektrische oven/magnetron, geïntegreerde afzuigkap zonder afvoer (recirculatie), koel-/vriescombinatie, vaatwasser en lichtlijst met armaturen onder de bovenkasten.

Brochure downloaden    Bel mij terug

    Ik wil graag contact

    Bel mij terug