(OLD) 4 geschakelde 2-onder-1-kapwoningen in het project: Aan Het Loo

Wonen in het hart van het gezellige en pittoreske Heinenoord

 

Dat is wonen in een fijn dorp met de dagelijkse voorzieningen om de hoek en ook een goede ontsluiting naar Rotterdam, Brabant en Zeeland.

In het centrum van Heinenoord, aan de Margrietstraat, verrijzen dit jaar 5 fraai ontworpen en zeer energiezuinige geschakelde woningen op een ruim perceel gelegen en allen voorzien van een praktische garage.

Heinenoord

 

Heinenoord is een klein dorp aan de Noordrand van de Hoeksche Waard met onder andere een supermarkt, bakker, kapper, cafetaria, restaurant, basisschool, BSO, sportverenigingen, actieve Oranjevereniging, openbaar vervoer en een goede ontsluiting naar Rotterdam, Brabant en Zeeland. Daarnaast bereik je binnen 5 minuten het naastgelegen Oud-Beijerland. Hier vind je een grote diversiteit aan winkels en gezellige horeca.

Meer informatie

 

WONINGEN
De 4 geschakelde 2-onder-1-kapwoningen hebben ca. 160 m² gebruiksoppervlakte en staan allen op een mooi perceel van ca. 318 m² eigen grond. De keuken is aan de voorzijde gelegen en de woonkamer is aan de tuinzijde gelegen. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De ruime tweede verdieping kan worden vergroot door middel van een dakkapel en uiteraard worden ingedeeld met één of meerdere slaap/werk/sportkamer(s).

Je kan kiezen voor een ruime aanbouw op de begane grond en een 7 meter brede dakkapel, zodat je een fantastisch ruime woning kan creëren met maar liefst 5 ruime slaapkamers en een zeer royale woonkamer!

VERWARMINGSINSTALLATIE
De woningen worden voorzien van een verwarmingsinstallatie voor de centrale verwarming en een warmwatervoorziening. Hiervoor wordt een lucht-/waterwarmtepomp aangebracht in combinatie met een voorraadvat (boiler) voor warm tapwater. De warmtepomp is tevens te gebruiken als topkoeling in warme zomermaanden. Dit betekent, dat het systeem de temperatuur in de woning enkele graden kan verlagen ten opzichte van de buitentemperatuur. Voor een goede werking van het systeem en een juiste balans van de bodemenergie adviseren wij dan ook om de koeling in de zomer zo veel mogelijk te gebruiken. De combinatie van de lucht-/waterwarmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning en de 3 zonnepanelen zorgt ervoor dat de woning energieneutraal kan zijn. E.e.a. is afhankelijk van het aantal bewoners, de levensstijl en het gebruik van apparatuur in en om de woning en het benodigde installatie-onderhoud.

ALGEMEEN
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komt graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek!

Disclaimer
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.