Makelaar Zuid-Beijerland

verkoopmakelaar vmk

Uw woning verkopen in Zuid-Beijerland met een makelaar die uw dorp kent

 

Een makelaar uit Zuid-Beijerland die kennis heeft van uw dorp. De makelaar in Zuid-Beijerland die weet waar de mogelijkheden liggen voor uw woning. De beste voorwaarden en meest gunstige verkoopprijs voor uw woning krijgt. Dat is waar wij voor werken. Een goed gevoel hebben bij een makelaar, dat moet u niet onderschatten. Dat laten we dan ook duidelijk terugkomen in onze werkwijze. Maar een goed gevoel bij uw makelaar, daar blijft het niet bij. VMK Makelaars gaat verder dan dat.

Uw woning te koop zetten, dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. Want u zet niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw ‘thuis’. Dat begrijpen wij en daarom werken wij dubbel zo hard om de beste voorwaarde voor uw woning in Zuid-Beijerland te krijgen.

Tijdens de verkoopgesprekken proberen we ontspannen en tegelijk persoonlijk en professioneel, uw wensen om te zetten naar de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Ervaar onze kennis en expertise uit uw straat of dorp. Doordat we al jarenlang actief zijn in Zuid-Beijerland weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Uw woning verkopen doen we geheel op eigen unieke wijze. Zo maken we als enige makelaar in Zuid-Beijerland een 3D- scan van uw woning. Vergelijkbaar met Google Street View, loopt een potentiële koper virtueel door uw woning heen. Daarnaast ontwerpen we een compleet unieke website voor uw woning, zodat mensen alle informatie kunnen vinden op uw eigen speciale website.

Benieuwd geworden naar het verkooptraject? We komen graag in gesprek om uw woning succesvol te verkopen. Kies zelf de weg naar ons door te bellen of te mailen.

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Wat maakt onze makelaardij in Zuid-Beijerland en omgeving uniek? 

 

Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Weten hoe we dat doen als makelaar van Zuid-Beijerland?

We zetten uw huis niet zomaar op onze website te koop. Daar hebben we onze eigen unieke wijze voor:

  1. We maken met ons uitzonderlijke programma Matterport een 3D-scan van alle ruimtes in uw woning. Net als bij Google Streetview, kunnen kopers zo online door uw woning wandelen. Wat vindt u van deze prachtige beelden?
  2. Uw woning krijgt tijdelijk een eigen speciale website met unieke url. De link is uw straatnaam en huisnummer. Op die eigen website kunt u alles vertellen over uw woning. 
  3. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in social media. Veel mensen gaan de interactie aan op onze berichten en volgen onze verschillende social media pagina’s. Zodoende hebben we een grote groep potentiële kopers in ons netwerk. Ook uw potentiële koper zit hier tussen.
  4. Zoals u mag verwachten zorgen wij uiteraard ook voor de verkoopbrochure en zetten we uw woning op Funda. 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Zuid-Beijerland? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop het huis in Zuid-Beijerland voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

 

Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. Vaak is de verkoopprijs ook nog eens een stuk hoger dan de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van Zuid-Beijerland

De woning die u gezien heeft wilt u niet mislopen, maar u wilt ook niet veel te veel betalen. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis. Nietwaar? Samen met u gaan we voor een eerlijke en gunstige prijs tegen goede voorwaarden.

Onze aankoopmakelaars geven u meer zekerheid. Ze kennen de huizenmarkt in de Hoeksche Waard goed. Ze gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Zuid-Beijerland?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK