Makelaar ‘s-Gravendeel

makelaar 's-gravendeel - VMK Makelaardij

Verkoop uw woning in 's-Gravendeel met de makelaar waarmee u de beste klik heeft

Zoekt u een makelaar met wie u uw woning in ‘s-Gravendeel wilt verkopen? Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze verkoopmakelaars en onze werkwijze. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat we uw huis voor het meest gunstige bedrag en de beste voorwaarden verkopen. Maar onze makelaars gaan verder dan dat. Hoe ziet dat er uit bij de makelaar ‘s-Gravendeel?

Er breekt namelijk een leuke, maar ook spannende tijd aan. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop die veel geld waard is, maar u zet ook uw ‘thuis’ te koop. Er zullen ongetwijfeld verschillende vragen in u opkomen. Wat kunt u voor uw woning krijgen en hoe snel zal het allemaal gaan? 

VMK Makelaars begeleiden en ontzorgen u tijdens dit proces. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten. Zoals zij zelf aangeven, worden zij enthousiast van onze werkwijze. Tijdens de gesprekken worden we ervaren als persoonlijk en professioneel. Natuurlijk draait het om de verkoop van uw woning, maar een dosis gezelligheid mag niet ontbreken. Daarnaast waarderen klanten onze kennis en expertise van de woningmarkt in ‘s-Gravendeel.

We zijn oprecht en uniek. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard maken we een 3D-scan van uw woning. Dit is vergelijkbaar met Google Streetview. Potentiële kopers lopen als het ware, in virtuele vorm, door uw woning. Daarnaast zorgen we dat uw woning tijdens de verkoop een eigen persoonlijke website krijgt. Zo garanderen wij de verkoop van uw woning met het perfecte gevoel en tegen de beste verkoopvoorwaarden.  

Spreekt u dit aan? We brengen ons enthousiasme graag over! Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

makelaar 's gravendeel - Ik ga naar VMK

Waarom kiest u voor VMK Makelaars in 's-Gravendeel?

 

Het enige wat voor u telt is het verkopen van de woning in ‘s-Gravendeel. En dat begrijpen wij. Niet voor niets schakelt u de makelaar in ‘s-Gravendeel in om uw woning aan te bieden in de verkoop. 

Om uw woning succesvol te kunnen verkopen zetten wij in op onze eigen unieke verkoopwijze. Onze werkwijze is dan ook anders, dan andere en dat laten we u graag zien.

4 redenen waarom de verkoop van uw woning succesvol wordt:

  1. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard maken we gebruik van het programma Matterport. Met dit programma zorgen we dat potentiële kopers via onze website een virtuele bezichtiging kunnen doen. Zoals u misschien zelf wel eens gebruik maakt van Google Streetview, kunnen kopers nu door u huis heen lopen.
  2. Uw woning krijgt een unieke website met eigen url. De url, die uw straatnaam en huisnummer krijgt, geeft uitgebreid de ruimte om alles over uw woning te vertellen of te laten zien. Zonder dat mensen afgeleid worden van andere huizen (zoals bijv. op Funda).
  3. In de afgelopen jaren hebben we onze eigen social media kanalen succesvol ingericht met interessante content. Dit heeft er toe geleid dat we een grote groep volgers hebben, die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Uw potentiële koper zit daar vast en zeker tussen.
  4. Natuurlijk komt u woning ook op Funda en creëren we een opvallende verkoopbrochure van uw woning.

Bent u klaar om uw woning succesvol te verkopen? Ontdek hoe wij als makelaar in ‘s-Gravendeel onze werkwijze doorvertalen naar de verkoop.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop uw droomhuis in 's-Gravendeel voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

 

Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. Vaak is de verkoopprijs ook nog eens een stuk hoger dan de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van ‘s-Gravendeel.

De woning die u gezien heeft, wilt u niet mislopen. Maar aan de andere kant wilt u ook niet te veel betalen. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis, nietwaar? Samen met u gaan we voor een eerlijke en gunstige prijs tegen goede voorwaarden.

Onze aankoopmakelaars geven u meer zekerheid. Ze kennen de huizenmarkt in de Hoeksche Waard goed. Ze gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar in ‘s-Gravendeel? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in de ‘s-Gravendeel?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af.
Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK