Makelaar Puttershoek

verkoopmakelaar vmk

Verkoop uw woning in Puttershoek met de makelaar waarmee u de beste klik heeft 

 

Zoekt u de juiste makelaar met wie u uw woning in Puttershoek wilt verkopen? Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze verkoopmakelaars en onze werkwijze bij VMK Makelaardij in Puttershoek. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat we uw huis voor het meest gunstige bedrag en de beste voorwaarden verkopen. Maar onze makelaars gaan verder dan dat. 

Er breekt namelijk een leuke, maar ook spannende tijd aan. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop die veel geld waard is, maar u zet ook uw ‘thuis’ te koop. Er breken spannende weken aan. Wat krijgt u voor uw woning en hoe snel zal het allemaal gaan? 

We begeleiden en ontzorgen u tijdens dit proces. Dat waarderen onze klanten. Zoals zij zelf teruggeven aan ons worden zij enthousiast van onze werkwijze. Tijdens de gesprekken worden we ervaren als persoonlijk en professioneel. Natuurlijk draait het om de verkoop van uw woning, maar een dosis gezelligheid en ontspanning mag niet ontbreken. Maar bovenal ervaren klanten onze kennis en expertise van de woningmarkt in Puttershoek.  

We zijn oprecht uniek. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard zetten we een 3D-scan van uw woning in. Vergelijkbaar met Google Streetview. Potentiële kopers lopen als het ware, in virtuele vorm, door uw woning. Daarnaast zorgen we dat uw woning tijdens de verkoop een eigen persoonlijke website krijgt. Zo garanderen wij de verkoop van uw woning met het perfecte gevoel en tegen de beste verkoopvoorwaarden.  

Spreekt u dit aan? We brengen ons enthousiasme graag over. Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis in Puttershoek.

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Waarom zou u voor onze makelaardij in Puttershoek kiezen? 

 

Schakelt u een makelaar in omdat u uw woning in Puttershoek voor de beste prijs en voorwaarden wilt verkopen? 

Ja, natuurlijk! Je maakt gebruik van de kennis en expertise van een makelaar uit Puttershoek.

Onze makelaars zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt: 

We doen dat door net als Google Streetview een unieke 3D-scan van uw woning te maken. Ons programma Matterport zorgt voor een prachtig en compleet beeld van uw woning. 

We maken daarnaast tijdelijk een eigen website voor uw woning. Op uw eigen unieke website, met speciale url, namelijk uw straat en huisnummer, kunnen we zoveel foto’s en informatie zetten als u wilt. 

Daarnaast hebben we op Instagram en Facebook een grote schare volgers uit de Hoeksche Waard en daarbuiten. Die hebben wij de laatste jaren zelfstandige opgebouwd door creatieve en relevante berichten. We bereiken zo eenvoudig en gratis potentiële kopers die wellicht uw huis willen kopen.  

Ten slotte zetten we uw woning op Funda en zorgen voor een opvallende verkoopbrochure. 

Zo verbeteren we uw positie op de woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan? 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Puttershoek? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop in Puttershoek samen met onze aankoopmakelaars het huis dat u gezien heeft 

 

Ook in de buurt van Puttershoek is de woningmarkt behoorlijk ontploft en onstabiel. Al jaren zijn er te weinig huizen en daar komt voorlopig geen verandering in. Het kan dus zijn dat er veel kopers zijn. Veel concurrentie dus.

Onze aankoopmakelaars helpen u graag verder:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, zodat ze weten wat de woning waard is. 
  • Met advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • Samen met u de juiste documenten te regelen, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Puttershoek?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK