Makelaar Oud-Beijerland

verkoopmakelaar vmk

Wilt u een goed gevoel bij de makelaar die uw woning in Oud-Beijerland verkoopt?

 

Wilt u uw huis in Oud-Beijerland verkopen? Onze makelaar uit de Oud-Beijerland helpt u graag verder. Vind u het verkopen van uw woning spannend? Veel van onze klanten wel, want een woning is veel waard en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast is er onzekerheid over de verkoopprijs en hoe lang de woning te koop komt te staan. 

Ontdek dan dat u vanaf het eerste moment bij ons goed zit. We geven u de zekerheid dat uw woning verkocht wordt voor de beste mogelijke prijs en de meeste gunstige voorwaarden. Daar doen we 100% ons best voor. En daar hebben we vertrouwen in. Mede omdat wij uw woning op een unieke manier te koop zetten: 

  1. We maken een 3D-scan van uw woning
  2. en tijdens de verkoop krijgt uw woning een eigen unieke website. 

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor ons kiezen. We zijn makelaars met veel ervaring in Oud-Beijerland waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen is. Er is een goed gevoel bij ons en onze enthousiasme, kennis van zaken en de ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren. 

Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. 

Wilt u meer weten, gratis kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt onze makelaars altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Waarom zou u voor onze makelaar in Oud-Beijerland kiezen?

 

Schakelt u een makelaar in omdat u uw woning in Oud-Beijerland voor de beste prijs en voorwaarden wilt verkopen? 

Ja, natuurlijk! Je maakt gebruik van de kennis en expertise van een makelaar uit Oud-Beijerland.

Onze makelaars zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt: 

We doen dat door net als Google Streetview een unieke 3D-scan van uw woning te maken. Ons programma Matterport zorgt voor een prachtig en compleet beeld van uw woning. 

We maken daarnaast tijdelijk een eigen website voor uw woning. Op uw eigen unieke website, met speciale url, namelijk uw straat en huisnummer, kunnen we zoveel foto’s en informatie zetten als u wilt. 

Daarnaast hebben we op Instagram en Facebook een grote schare volgers uit de Hoeksche Waard en daarbuiten. Die hebben wij de laatste jaren zelfstandige opgebouwd door creatieve en relevante berichten. We bereiken zo eenvoudig en gratis potentiële kopers die wellicht uw huis willen kopen.  

Ten slotte zetten we uw woning op Funda en zorgen voor een opvallende verkoopbrochure. 

Zo verbeteren we uw positie op de woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan? 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Oud-Beijerland? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Dé aankoopmakelaar voor het kopen van u woning in Oud-Beijerland

 

Alle huizen die we momenteel in de verkoop zetten, zijn binnen no-time verkocht. De verkoopprijs schiet door het dak en gaat ver over de vraagprijs. Zodra u uw woning moet verkopen zijn er geen problemen.

Als u een woning wilt aankopen wordt het een ander verhaal. U heeft een pracht van een woning gezien en wilt graag verhuizen. Deze woning wilt u niet mislopen, maar u wilt ook weer niet te veel geld betalen voor de woning. Wat nu?

VMK staat als aankoopmakelaar naast u en heeft de volgende troeven in handen:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, weten wij exact wat de waarde is, zo betaalt u nooit te veel.
  • Advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • Samen met u de juiste documenten te regelen, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Dit geeft u vertrouwen en een voorsprong ten opzichte van anderen bij het kopen van de woning. U bent sneller, heeft een goed en eerlijk bod en zet u daarom in een goede uitgangspositie. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Oud-Beijerland?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK