Makelaar Numansdorp

verkoopmakelaar vmk

Wilt u een goed gevoel bij de makelaar die uw woning in Numansdorp verkoopt?

 

Wilt u uw huis in Numansdorp verkopen? Onze makelaar uit Numansdorp helpt u graag verder. Vind u het verkopen van uw woning spannend? Veel van onze klanten wel, want een woning is veel waard en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast is er onzekerheid over de verkoopprijs en hoe lang de woning te koop komt te staan. 

Ontdek dan dat u vanaf het eerste moment bij ons goed zit. We geven u de zekerheid dat uw woning verkocht wordt voor de beste mogelijke prijs en de meeste gunstige voorwaarden. Daar doen we 100% ons best voor. En daar hebben we vertrouwen in. Mede omdat wij uw woning op een unieke manier te koop zetten: 

  1. We maken een 3D-scan van uw woning
  2. en tijdens de verkoop krijgt uw woning een eigen unieke website. 

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor ons kiezen. We zijn makelaars met veel ervaring in Numansdorp waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen is. Er is een goed gevoel bij ons en onze enthousiasme, kennis van zaken en de ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren. 

Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. 

Wilt u meer weten, gratis kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt onze makelaars altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars!

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Waarom kiest u voor VMK Makelaars in Numansdorp?

 

Het enige wat voor u telt is het verkopen van de woning in Numansdorp. En dat begrijpen wij. Niet voor niets schakelt u de makelaar in Numansdorp in om uw woning aan te bieden in de verkoop. 

Om uw woning succesvol te kunnen verkopen zetten wij in op onze eigen unieke verkoopwijze. Onze werkwijze is dan ook anders, dan andere en dat laten we u graag zien.

4 redenen waarom de verkoop van uw woning succesvol wordt:

  1. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard maken we gebruik van het programma Matterport. Met dit programma zorgen we dat potentiële kopers via onze website een virtuele bezichtiging kunnen doen. Zoals u misschien zelf wel eens gebruik maakt van Google Streetview, kunnen kopers nu door u huis heen lopen.
  2. Uw woning krijgt een unieke website met eigen url. De url, die uw straatnaam en huisnummer krijgt, geeft uitgebreid de ruimte om alles over uw woning te vertellen of te laten zien. Zonder dat mensen afgeleid worden van andere huizen (zoals bijv, op Funda).
  3. In de afgelopen jaren hebben we onze eigen social media kanalen succesvol ingericht met interessante content. Dit heeft er toe geleid dat we een grote groep volgers hebben, die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Uw potentiële koper zit daar vast en zeker tussen.
  4. Natuurlijk komt u woning ook op Funda en creëren we een opvallende verkoopbrochure van uw woning.

Bent u klaar om uw woning succesvol te verkopen? Ontdek hoe wij als makelaar in Numansdorp onze werkwijze doorvertalen naar de verkoop.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop het huis in Numansdorp voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

 

Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. Vaak is de verkoopprijs ook nog eens een stuk hoger dan de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van Numansdorp

De woning die u gezien heeft wilt u niet mislopen, maar u wilt ook niet veel te veel betalen. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis. Nietwaar? Samen met u gaan we voor een eerlijke en gunstige prijs tegen goede voorwaarden.

Onze aankoopmakelaars geven u meer zekerheid. Ze kennen de huizenmarkt in de Hoeksche Waard goed. Ze gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar in Numansdorp? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in de Numansdorp?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK