Makelaar Numansdorp

Makelaar Numansdorp

Op zoek naar een enthousiaste en deskundige makelaar in Numansdorp?

Op zoek naar een deskundige makelaar in Numansdorp die u kan helpen met het vinden of verkopen van uw huis? Zoek niet verder! In Numansdorp staan wij, als ervaren makelaars, klaar om u te begeleiden bij elke stap in het proces van de aan- of verkoop van uw woning. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt, zijn we uw ideale partner voor huizen te koop in Numansdorp.

Wilt u dat het goed voelt om uw huis in Numansdorp te verkopen? Als u uw huis wilt verkopen, helpen wij u graag. Vindt u het spannend om uw huis te verkopen? Dat begrijpen we. Het is een grote stap en vaak zijn er speciale herinneringen aan de woning verbonden. Ook vraagt u zich misschien af voor hoeveel het verkocht kan worden en hoe snel.

Bij ons zit u meteen goed. Wij zorgen ervoor dat uw huis voor een mooie prijs en onder de beste voorwaarden verkocht wordt. Daar zetten we ons volledig voor in. Sterker nog, we zijn er zeker van dat het lukt, omdat we (onder andere) deze unieke methodes gebruiken:
– We maken een 3D-scan van uw huis;
– Uw huis krijgt een eigen website tijdens de verkoop.

Maar dat is niet alles. Mensen kiezen voor ons omdat we veel ervaring hebben in Numansdorp, ze ons vertrouwen en omdat ze een goede klik met ons voelen. Klanten vinden ons enthousiast, deskundig en de ontspannen sfeer is voor velen een groot pluspunt. Onze werkwijze is een combinatie van professioneel en persoonlijk. Samen met u gaan we aan de slag voor een succesvolle en plezierige aan- of verkoop!

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen. Ook de Damens van kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars!

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Makelaar Numansdorp

Waarom kiest u voor VMK Makelaars in Numansdorp?

Het enige wat voor u telt: het verkopen van de woning in Numansdorp. Dat is logisch! Niet voor niets schakelt u VMK Makelaars in Numansdorp in om uw woning aan te bieden in de verkoop.

Om uw woning succesvol te kunnen verkopen zetten wij namelijk vol in op onze eigen unieke verkoopwijze. Onze werkwijze is allesbehalve standaard en dat laten we u graag zien.

4 redenen waarom VMK Makelaars een succes maakt van de verkoop van uw woning:

  • Met de nieuwste technologie zorgen we ervoor dat potentiële kopers online een virtuele bezichtiging kunnen doen. Zoals u misschien zelf wel eens gebruik maakt van Google Streetview, kunnen kopers nu door u huis heen lopen.
  • Uw woning krijgt een eigen unieke website met eigen webadres (URL). De website, die uw straatnaam en huisnummer als URL krijgt, geeft uitgebreid de ruimte om alles over uw woning te vertellen en te laten zien. Zonder dat potentiële kopers afgeleid worden van andere huizen (zoals bijvoorbeeld op Funda).
  • Social media is niet meer weg te denken en in de afgelopen jaren hebben we onze eigen social media kanalen gevuld met interessante en relevante content. Daardoor hebben we nu een grote groep volgers. Natuurlijk maken we daar dankbaar gebruik van om uw woning bij veel mensen onder de aandacht te brengen. Het moet raar lopen als daar de ideale koper van uw woning niet tussen zit!
  • Natuurlijk komt u woning ook op Funda en creëren we een opvallende verkoopbrochure van uw woning.

Bent u klaar om uw woning succesvol te verkopen? Ontdek hoe wij als makelaar in Numansdorp onze werkwijze doorvertalen naar de verkoop.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop uw droomhuis in Numansdorp voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

 

Bijna alle huizen die we verkopen, zijn enorm snel verkocht. En vaak gaan ze weg voor meer dan de vraagprijs. Dit komt doordat er niet genoeg huizen zijn en helaas geldt dat ook voor Numansdorp.

U wilt het huis dat u leuk vindt niet missen, maar ook niet te veel betalen. U wilt nog geld overhouden voor de inrichting van uw nieuwe huis, toch? Samen zorgen we dat u een goede prijs betaalt.

Onze makelaars in Numansdorp helpen u. Ze kennen de markt goed. Ze gaan mee naar huizen kijken en vertellen u wat u kunt bieden. Ze helpen ook met onderhandelen en het papierwerk.

Klaar om met onze makelaar in Numansdorp een huis te kopen?

Wij zorgen dat er geen financiële verrassingen komen, helpen met onderhandelen, zorgen dat u snel de juiste papieren heeft, kunnen het huis taxeren en beantwoorden al uw vragen. Klaar om met onze makelaar in Numansdorp uw droomhuis te kopen?

Schakel een aankoopmakelaar in

Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen of verkopen komt er veel op u af. Onze enthousiaste en gedreven makelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaan- of verkoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK