Makelaar Nieuw-Beijerland

Makelaar nieuw beijerland - ik ga naar VMK

Verkoop uw huis in Nieuw-Beijerland met een makelaar die echt bij u past

 

Bent u op zoek naar de perfecte makelaar om uw huis in Nieuw-Beijerland te verkopen? Het is voor ons belangrijk dat u zich comfortabel en vertrouwd voelt met onze verkoopmakelaars en hun benadering. Voor ons zijn niet alleen de verkoopprijs en de voorwaarden van belang; we hechten ook veel waarde aan het proces zelf.

Het verkopen van uw woning is een opwindende en tegelijkertijd spannende periode. U verkoopt immers niet zomaar een bezit, maar een plek die uw thuis is geweest. Dit traject zit vol verwachtingen: wat zal uw woning opleveren en hoe vlot zal de verkoop verlopen?

Ons team biedt begeleiding en ondersteuning gedurende deze hele periode, iets wat onze klanten zeer waarderen. Klanten geven aan dat ze onze aanpak enthousiast en verfrissend vinden. Ze beschrijven onze interacties als persoonlijk en professioneel. Hoewel de focus ligt op de verkoop van uw huis, vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor een aangename sfeer en ontspanning. Bovendien erkennen onze klanten onze deskundigheid en inzicht in de vastgoedmarkt van Nieuw-Beijerland.

Onze aanpak is werkelijk uniek. Als de enige makelaar in de Hoeksche Waard maken we gebruik van een 3D-scan van uw huis, vergelijkbaar met Google Streetview, waardoor potentiële kopers virtueel door uw huis kunnen wandelen. Daarnaast krijgt uw woning een eigen persoonlijke website tijdens de verkoopperiode. Hiermee verzekeren wij de verkoop van uw woning onder de beste condities en met een optimaal gevoel.

Voelt u zich aangesproken door onze benadering? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met ons team of voor meer informatie over het verkopen van uw woning in Nieuw-Beijerland.

Plan een afspraak

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen. Ook de Damens van kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Makelaar Nieuw-Beijerland - Ik ga naar VMK

Wat maakt VMK makelaardij in Nieuw-Beijerland uniek? 

 

Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Weten hoe we dat doen?

We zetten uw huis niet zomaar op onze website te koop. Daar hebben we onze eigen unieke wijze voor:

We maken met ons uitzonderlijke programma Matterport een 3D-scan van alle ruimtes in uw woning. Net als bij Google Streetview, kunnen kopers zo online door uw woning wandelen. Wat vindt u van deze prachtige beelden?

Uw woning krijgt tijdelijk een eigen speciale website met unieke url. De link is uw straatnaam en huisnummer. Op die eigen website kunt u alles vertellen over uw woning. 

We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in social media. Veel mensen gaan de interactie aan op onze berichten en volgen onze verschillende social media pagina’s. Zodoende hebben we een grote groep potentiële kopers in ons netwerk. Grote kans dat ook uw potentiële koper hier tussenzit.

Zoals u mag verwachten zorgen wij uiteraard ook voor de verkoopbrochure en zetten we uw woning op Funda. 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK makelaars in Nieuw-Beijerland? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop in Nieuw-Beijerland samen met onze aankoopmakelaars het huis van uw dromen

 

Ook in de buurt van Nieuw-Beijerland is de woningmarkt behoorlijk instabiel. Al jaren zijn er te weinig huizen en daar komt voorlopig geen verandering in. Het kan dus zijn dat er veel kopers zijn. Veel concurrentie dus.

Onze aankoopmakelaars helpen u graag verder:

Zij gaan met u mee tijdens bezichtigingen, zodat ze weten wat de woning waard is. 

Zij geven advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.

Zij regelen samen met u alle benodigde documenten, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Nieuw-Beijerland?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij de aan- of verkoop van uw huis in Nieuw-Beijerland?”

Van de eerste bezichtiging, waardebepaling tot aan doordachte onderhandelingen en de overdracht van de sleutels.

Bij het aanschaffen van een woning komt er veel op u af. Onze enthousiaste aankoopmakelaars bieden u graag hun objectieve en vakkundige advies aan.

We effenen het pad naar een succesvolle en vooral plezierige aankoop van uw nieuwe woning. Welke weg kiest u?

Ik ga naar VMK