Makelaar Mijnsheerenland

verkoopmakelaar vmk

Verkoop uw woning in Mijnsheerenland met de makelaar waarmee u de beste klik heeft 

 

Zoekt u de juiste makelaar met wie u uw woning in Mijnsheerenland wilt verkopen? Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij onze verkoopmakelaars en onze werkwijze. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat we uw huis voor het meest gunstige bedrag en de beste voorwaarden verkopen. Maar onze makelaars gaan verder dan dat. 

Er breekt namelijk een leuke, maar ook spannende tijd aan. U zet namelijk niet alleen uw woning te koop die veel geld waard is, maar u zet ook uw ‘thuis’ te koop. Er breken spannende weken aan. Wat krijgt u voor uw woning en hoe snel zal het allemaal gaan? 

We begeleiden en ontzorgen u tijdens dit proces. Dat waarderen onze klanten. Zoals zij zelf teruggeven aan ons worden zij enthousiast van onze werkwijze. Tijdens de gesprekken worden we ervaren als persoonlijk en professioneel. Natuurlijk draait het om de verkoop van uw woning, maar een dosis gezelligheid en ontspanning mag niet ontbreken. Maar bovenal ervaren klanten onze kennis en expertise van de woningmarkt in Mijnsheerenland.  

We zijn oprecht uniek. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard zetten we een 3D-scan van uw woning in. Vergelijkbaar met Google Streetview. Potentiële kopers lopen als het ware, in virtuele vorm, door uw woning. Daarnaast zorgen we dat uw woning tijdens de verkoop een eigen persoonlijke website krijgt. Zo garanderen wij de verkoop van uw woning met het perfecte gevoel en tegen de beste verkoopvoorwaarden.  

Spreekt u dit aan? We brengen ons enthousiasme graag over. Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis in Mijnsheerenland. 

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Wat maakt de makelaar in Mijnsheerenland uniek? 

 

Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Weten hoe we dat doen?

We zetten uw huis niet zomaar op onze website te koop. Daar hebben we onze eigen unieke wijze voor:

  1. We maken met ons uitzonderlijke programma Matterport een 3D-scan van alle ruimtes in uw woning. Net als bij Google Streetview, kunnen kopers zo online door uw woning wandelen. Wat vindt u van deze prachtige beelden?
  2. Uw woning krijgt tijdelijk een eigen speciale website met unieke url. De link is uw straatnaam en huisnummer. Op die eigen website kunt u alles vertellen over uw woning. 
  3. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in social media. Veel mensen gaan de interactie aan op onze berichten en volgen onze verschillende social media pagina’s. Zodoende hebben we een grote groep potentiële kopers in ons netwerk. Ook uw potentiële koper zit hier tussen.
  4. Zoals u mag verwachten zorgen wij uiteraard ook voor de verkoopbrochure en zetten we uw woning op Funda. 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Mijnsheerenland? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Dé aankoopmakelaar voor het kopen van u woning in Mijnsheerenland

 

Alle huizen die we momenteel in de verkoop zetten, zijn binnen no-time verkocht. De verkoopprijs schiet door het dak en gaat ver over de vraagprijs. Zodra u uw woning moet verkopen zijn er geen problemen.

Als u een woning wilt aankopen wordt het een ander verhaal. U heeft een pracht van een woning gezien en wilt graag verhuizen. Deze woning wilt u niet mislopen, maar u wilt ook weer niet te veel geld betalen voor de woning. Wat nu?

VMK staat als aankoop makelaar in Mijnsheerenland naast u en heeft de volgende troeven in handen:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, weten wij exact wat de waarde is, zo betaalt u nooit te veel.
  • Advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • Samen met u de juiste documenten te regelen, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Dit geeft u vertrouwen en een voorsprong ten opzichte van anderen bij het kopen van de woning. U bent sneller, heeft een goed en eerlijk bod en zet u daarom in een goede uitgangspositie. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Mijnsheerenland?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK