Makelaar Maasdam

verkoopmakelaar vmk

Uw woning verkopen in Maasdam met een makelaar die uw dorp kent

 

Een makelaar uit Maasdam die kennis heeft van uw dorp. De makelaar in Maasdam die weet waar de mogelijkheden liggen voor uw woning. De beste voorwaarden en meest gunstige verkoopprijs voor uw woning krijgt. Dat is waar wij voor werken. Een goed gevoel hebben bij een makelaar, dat moet u niet onderschatten. Dat laten we dan ook duidelijk terugkomen in onze werkwijze. Maar een goed gevoel bij uw makelaar, daar blijft het niet bij. VMK Makelaars gaat verder dan dat.

Uw woning te koop zetten, dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. Want u zet niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw ‘thuis’. Dat begrijpen wij en daarom werken wij dubbel zo hard om de beste voorwaarde voor uw woning in Maasdam te krijgen.

Tijdens de verkoopgesprekken proberen we ontspannen en tegelijk persoonlijk en professioneel, uw wensen om te zetten naar de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Ervaar onze kennis en expertise uit uw straat of dorp. Doordat we al jarenlang actief zijn in Maasdam weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Uw woning verkopen doen we geheel op eigen unieke wijze. Zo maken we als enige makelaar in plaatsnaam een 3D- scan van uw woning. Vergelijkbaar met Google Street View, loopt een potentiële koper virtueel door uw woning heen. Daarnaast ontwerpen we een compleet unieke website voor uw woning, zodat mensen alle informatie kunnen vinden op uw eigen speciale website.

Benieuwd geworden naar het verkooptraject? We komen graag in gesprek om uw woning succesvol te verkopen. Kies zelf de weg naar ons door te bellen of te mailen.

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Waarom zou u voor onze makelaardij in Maasdam kiezen? 

 

Schakelt u een makelaar in omdat u uw woning in Maasdam voor de beste prijs en voorwaarden wilt verkopen? 

Ja, natuurlijk! Je maakt gebruik van de kennis en expertise van een makelaar uit Maasdam.

Onze makelaars zorgen samen met u, dat we uw woning gaan verkopen. Tijdens het verkoopproces ontzorgen ze u volledig. Dankzij onze werkwijze weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt: 

We doen dat door net als Google Streetview een unieke 3D-scan van uw woning te maken. Ons programma Matterport zorgt voor een prachtig en compleet beeld van uw woning. 

We maken daarnaast tijdelijk een eigen website voor uw woning. Op uw eigen unieke website, met speciale url, namelijk uw straat en huisnummer, kunnen we zoveel foto’s en informatie zetten als u wilt. 

Daarnaast hebben we op Instagram en Facebook een grote schare volgers uit de Hoeksche Waard en daarbuiten. Die hebben wij de laatste jaren zelfstandige opgebouwd door creatieve en relevante berichten. We bereiken zo eenvoudig en gratis potentiële kopers die wellicht uw huis willen kopen.  

Ten slotte zetten we uw woning op Funda en zorgen voor een opvallende verkoopbrochure. 

Zo verbeteren we uw positie op de woningmarkt. Spreken de mogelijkheden u aan? 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Maasdam? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop in Maasdam samen met onze aankoopmakelaars het huis dat u gezien heeft 

 

Ook in de buurt van Maasdam is de woningmarkt behoorlijk ontploft en onstabiel. Al jaren zijn er te weinig huizen en daar komt voorlopig geen verandering in. Het kan dus zijn dat er veel kopers zijn. Veel concurrentie dus.

Onze aankoopmakelaars helpen u graag verder:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, zodat ze weten wat de woning waard is. 
  • Met advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • Samen met u de juiste documenten te regelen, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Maasdam?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK