Makelaar Klaaswaal

verkoopmakelaar vmk

Wilt u een goed gevoel bij de makelaar die uw woning uit Klaaswaal verkoopt?

 

Wilt u uw huis in Klaaswaal verkopen? Onze makelaars uit de Hoeksche Waard helpen u graag verder. Vindt u het verkopen van uw woning spannend? Veel van onze klanten wel, want een woning is veel waard en er is vaak een persoonlijke band opgebouwd met het huis. Daarnaast is er onzekerheid over de verkoopprijs en hoe lang de woning te koop komt te staan. Daarom helpen we u als makelaar Klaaswaal.

Ontdek dan dat u vanaf het eerste moment bij ons goed zit. We geven u de zekerheid dat uw woning verkocht wordt voor de beste mogelijke prijs en de meeste gunstige voorwaarden. Daar doen we 100% ons best voor. En daar hebben we vertrouwen in. Mede omdat wij uw woning op een unieke manier te koop zetten: 

  1. We maken een 3D-scan van uw woning
  2. en tijdens de verkoop krijgt uw woning een eigen unieke website. 

Maar dat is niet de enige reden dat klanten voor ons kiezen. We zijn makelaars met veel ervaring in Klaaswaal waardoor een klik wordt ervaren en er vertrouwen is. Er is een goed gevoel bij ons en onze enthousiasme, kennis van zaken en de ontspannen sfeer wordt als erg prettig ervaren. 

Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke samenwerking. 

Wilt u meer weten, gratis kennismaken of heeft u vragen over bijvoorbeeld onze werkwijze of onze resultaten? U kunt onze makelaars altijd telefonisch of via de mail bereiken. 

Bel of mail ons vrijblijvend om kennis te maken met ons enthousiaste team of om uw vragen te stellen over de verkoop van uw huis. 

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Wat maakt onze makelaardij in Klaaswaal en omgeving uniek? 

 

Iedereen wil zijn woning graag verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag. Daar doen onze makelaars dan ook hun uiterste best voor. Weten hoe we dat doen?

We zetten uw huis niet zomaar op onze website te koop. Daar hebben we onze eigen unieke wijze voor:

  1. We maken met ons uitzonderlijke programma Matterport een 3D-scan van alle ruimtes in uw woning. Net als bij Google Streetview, kunnen kopers zo online door uw woning wandelen. Wat vindt u van deze prachtige beelden?
  2. Uw woning krijgt tijdelijk een eigen speciale website met unieke url. De link is uw straatnaam en huisnummer. Op die eigen website kunt u alles vertellen over uw woning. 
  3. We hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in social media. Veel mensen gaan de interactie aan op onze berichten en volgen onze verschillende social media pagina’s. Zodoende hebben we een grote groep potentiële kopers in ons netwerk. Ook uw potentiële koper zit hier tussen.
  4. Zoals u mag verwachten zorgen wij uiteraard ook voor de verkoopbrochure en zetten we uw woning op Funda. 

Wilt u meer weten over de succesformule en de werkwijze van VMK in Klaaswaal? Ontdek het tijdens een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. We laten u graag de mogelijkheden zien. Dat kan bij ons op kantoor, digitaal en uiteraard komen wij ook graag bij u thuis in de vertrouwde omgeving.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Koop het huis in Klaaswaal voor de beste prijs met onze aankoopmakelaars 

 

Bijna elk huis dat we te koop zetten, is binnen no-time verkocht. Vaak is de verkoopprijs ook nog eens een stuk hoger dan de vraagprijs. Dat komt omdat er al jaren te weinig woningen zijn, ook in de buurt van Klaaswaal

De woning die u gezien heeft wilt u niet mislopen, maar u wilt ook niet veel te veel betalen. Er moet tenslotte ook nog een leuk bedrag overblijven voor de inrichting van uw nieuwe droomhuis. Nietwaar? Samen met u gaan we voor een eerlijke en gunstige prijs tegen goede voorwaarden.

Onze aankoopmakelaars geven u meer zekerheid. Ze kennen de huizenmarkt in de Hoeksche Waard goed. Ze gaan mee met bezichtigingen en weten wat u moet bieden. Ze helpen u met onderhandelen en het regelen van de benodigde papieren. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar in Klaaswaal? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Klaaswaal?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK