Makelaar Heinenoord

verkoopmakelaar vmk

Uw woning verkopen in Heinenoord met een makelaar die uw dorp kent

 

Een makelaar uit Heinenoord die kennis heeft van uw dorp. De makelaar in Heinenoord die weet waar de mogelijkheden liggen voor uw woning. De beste voorwaarden en meest gunstige verkoopprijs voor uw woning krijgt. Dat is waar wij voor werken. Een goed gevoel hebben bij een makelaar, dat moet u niet onderschatten. Dat laten we dan ook duidelijk terugkomen in onze werkwijze. Maar een goed gevoel bij uw makelaar, daar blijft het niet bij. VMK Makelaars gaat verder dan dat.

Uw woning te koop zetten, dat betekent een spannende en wellicht een onzekere tijd. Want u zet niet alleen uw woning te koop, het gaat hier om uw ‘thuis’. Dat begrijpen wij en daarom werken wij dubbel zo hard om de beste voorwaarde voor uw woning in Heinenoord te krijgen.

Tijdens de verkoopgesprekken proberen we ontspannen en tegelijk persoonlijk en professioneel, uw wensen om te zetten naar de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Ervaar onze kennis en expertise uit uw straat of dorp. Doordat we al jarenlang actief zijn in Heinenoord weten wij altijd de beste verkoopargumenten te vinden om uw woning te verkopen aan potentiële kopers.

Uw woning verkopen doen we geheel op eigen unieke wijze. Zo maken we als enige makelaar in Heinenoord een 3D- scan van uw woning. Vergelijkbaar met Google Street View, loopt een potentiële koper virtueel door uw woning heen. Daarnaast ontwerpen we een compleet unieke website voor uw woning, zodat mensen alle informatie kunnen vinden op uw eigen speciale website.

Benieuwd geworden naar het verkooptraject? We komen graag in gesprek om uw woning succesvol te verkopen. Kies zelf de weg naar ons door te bellen of te mailen.

Neem contact op

''Je zou elk jaar je huis wel willen verkopen/kopen''

Met Barend en Ralph als makelaar zou je elk jaar je

huis wel willen verkopen/kopen.. Ook de Damens van

kantoor niet te vergeten! Met al je vragen kun je ze

altijd bellen of mailen en krijg je snel antwoord. Top!

Ik zeg voor de verkoop en koop van je (nieuwe) huis ga je naar VMK Makelaars !

Klantrecensie van Mevr. Anne Scheggetman-Hersbach

Waarom kiest u voor VMK Makelaars in Heinenoord?

 

Het enige wat voor u telt is het verkopen van de woning in Heinenoord. En dat begrijpen wij. Niet voor niets schakelt u de makelaar in om uw woning aan te bieden in de verkoop. 

Om uw woning succesvol te kunnen verkopen zetten wij in op onze eigen unieke verkoopwijze. Onze werkwijze is dan ook anders, dan andere en dat laten we u graag zien.

4 redenen waarom de verkoop van uw woning succesvol wordt:

  1. Als enige makelaar in de regio Hoeksche Waard maken we gebruik van het programma Matterport. Met dit programma zorgen we dat potentiële kopers via onze website een virtuele bezichtiging kunnen doen. Zoals u misschien zelf wel eens gebruik maakt van Google Streetview, kunnen kopers nu door u huis heen lopen.
  2. Uw woning krijgt een unieke website met eigen url. De url, die uw straatnaam en huisnummer krijgt, geeft uitgebreid de ruimte om alles over uw woning te vertellen of te laten zien. Zonder dat mensen afgeleid worden van andere huizen (zoals bijv, op Funda).
  3. In de afgelopen jaren hebben we onze eigen social media kanalen succesvol ingericht met interessante content. Dit heeft er toe geleid dat we een grote groep volgers hebben, die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Uw potentiële koper zit daar vast en zeker tussen.
  4. Natuurlijk komt u woning ook op Funda en creëren we een opvallende verkoopbrochure van uw woning.

Bent u klaar om uw woning succesvol te verkopen? Ontdek hoe wij onze werkwijze doorvertalen naar de verkoop.

Plan een afspraak

aankoopmakelaar vmk

Een aankoopmakelaar voor het kopen van u woning in Heinenoord

 

Alle huizen die we momenteel in de verkoop zetten, zijn binnen no-time verkocht. De verkoopprijs schiet door het dak en gaat ver over de vraagprijs. Zodra u uw woning moet verkopen geen probleem.

Als u een woning wilt aankopen wordt het een ander verhaal. U heeft een pracht van een woning gezien en wilt graag verhuizen. Deze woning wilt u niet mislopen, maar u wilt ook weer niet te veel geld betalen voor de woning. Wat nu?

VMK staat als aankoopmakelaar in Heinenoord naast u en heeft de volgende troeven in handen:

  • Door met u mee te gaan tijdens bezichtigingen, weten wij exact wat de waarde is, zo betaalt u nooit te veel.
  • Advies tijdens het onderhandelen, zodat uw bod niet te laag en niet te hoog is.
  • Samen met u de juiste documenten te regelen, zodat u sneller bent dan andere kopers en op tijd de documenten kunt aanleveren.

Dit geeft u vertrouwen en een voorsprong ten opzichte van anderen bij het kopen van de woning. U bent sneller, heeft een goed en eerlijk bod en zet u daarom in een goede uitgangspositie. 

Bent u klaar om uw woning aan te kopen met onze aankoopmakelaar? 

Wij voorkomen financiële verrassingen, zorgen voor de onderhandelingen, helpen u met het (snel) aanleveren van de juiste documenten, kunnen de woning taxeren en geven antwoord op al uw vragen. Bent u klaar om uw droomhuis te kopen met behulp van de aankoopmakelaar in Heinenoord?

Schakel een aankoopmakelaar in

“Kunnen wij u helpen bij het kopen of verkopen van uw huis?”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies.

Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Ik ga naar VMK