Omschrijving

Op de hoek gelegen moderne en nette bedrijfsunit (bouwjaar 2008) met kantoorruimte(s) op de begane grond en de eerste verdieping die zijn voorzien van meubilair/telefoons/patchkast-modem. Het is bij deze een kwestie van internet aanvragen en je kan werken!

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal, meterkast, keuken, kantoor, bedrijfsruimte en toiletruimte met 2 toiletten.
Verdieping: overloop, 2 kantoorruimten en vlizotrap naar bergzolder.

BEGANE GROND
Entree/hal met aan het einde een nette keukenopstelling met een combimagnetron, koelkast en kastruimte. Nette toiletruimte met wastafel en twee toiletten met hangclosetten. De kantoorruimte heeft airconditioning en geeft toegang tot de bedrijfsruimte met sectionaaldeur. De begane grondvloer is grotendeels afgewerkt met plavuizen.

EERSTE VERDIEPING
Twee kantoorruimten met airconditioning en aan de voorzijde een weids uitzicht over het variërende Hoeksche Waardse polderlandschap. De vloer van de eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking. Vanaf de hal is er middels een vlizotrap nog toegang tot een mooie bergzolder.

EXTRA INFORMATIE
- beton vloer op begane grond en eerste verdieping;
- verwarming middels radiatoren en verschillende airco's;
- met uitzondering van de bedrijfsruimte systeemplafond met TL-verlichting en spots;

AFMETINGEN
De begane grond en de eerste verdieping zijn beide ca. 54 m² (9.60 x 5.61).

LIGGING
Bedrijventerrein “De Leeuw” is binnen 3 autominuten van de rijksweg A29 gelegen. Vanaf de A29 zijn Rotterdam, Brabant en Zeeland goed te bereiken.

BESTEMMING
De bestemming van het bedrijvengebouw valt onder het Bestemmingsplan Bedrijventerrein De Leeuw 4 waarbij voor het object de bestemming bedrijf geldt. Het object is bestemd voor alle bedrijven die voorkomen op de Staat van Bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.2 die behoort bij dit bestemmingsplan.

AANVAARDING
Per direct.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe bedrijfspand in Zuid-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard!

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Onder bod

Vraagprijs

€ 200.000,- k.k.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

In units vanaf

108 m2

Aantal verdiepingen

2

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Luchtbehandeling Kantoor

airco

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)