Omschrijving

In Zuid-Beijerland zijn per direct te huur, op het bedrijventerrein “De Leeuw”, moderne bedrijfsunits met en/of zonder entresol, elektrische roldeur, toilet en LED-verlichting.

De unit met huisnummer 31 heeft geen entresol, maar deze is tegen een meerprijs te realiseren!

Dit moderne bedrijfsverzamelgebouw is in 2019 opgeleverd en heeft verschillende bedrijfsunits: 5 units hebben een vloeroppervlakte van ca. 78 m², 4 hebben een vloeroppervlakte van ca. 78 m² en een entresol van ca. 57 m² en de unit met nummer 21 is op de hoek gelegen en heeft een vloeroppervlakte van ca. 78 m² en een betonnen entresol van ca. 39 m².

GOED OM TE WETEN
- Bedrijfsunits met staalconstructie op onderheide fundering en betonvloer
- Vrije hoogte ca. 6 meter vanaf begane grondvloer
- Geïsoleerd dak en paneel scheidende wanden
- Aluminium kozijnen met dubbel glas
- Eigen parkeerplaatsen voor de deur
- Elektrische overheaddeur
- Eigen meterkast, wateraansluiting en toilet

LIGGING
Bedrijventerrein “De Leeuw” is binnen 3 autominuten van de rijksweg A29 gelegen. Vanaf de A29 zijn Rotterdam, Brabant en Zeeland goed te bereiken.

BESTEMMING
De bestemming van het bedrijvengebouw valt onder het Bestemmingsplan Bedrijventerrein De Leeuw 4 waarbij voor het object de bestemming bedrijf geldt. Het object is bestemd voor alle bedrijven die voorkomen op de Staat van Bedrijfsactiviteiten t/m categorie 3.2 die behoort bij dit bestemmingsplan.

BESCHIKBAAR
Unit: 31

HUURPRIJS PER MAAND
Huurprijs is € 725,- inclusief 1 parkeerplaats (mogelijkheid tot een extra parkeerplaats is bespreekbaar)

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk. Huurprijs van € 725,- is bij 3 een jarig huurcontract!

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 725,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

2019

Indeling

Diversen

In units vanaf

78 m2

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Locatie toelichting

Bedrijventerrein “De Leeuw” is binnen 3 autominuten van de rijksweg A29 gelegen. Vanaf de A29 zijn Rotterdam, Brabant en Zeeland goed te bereiken.

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

uitstekend

Onderhoud buiten

uitstekend

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren, betonvloer, toilet

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)