Omschrijving

Per direct te huur, kantoorruimte met weids uitzicht over het Hoeksche Waardse Landschap! De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een modern, in 2019 opgeleverd, bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein "De Leeuw" in Zuid-Beijerland. De totale oppervlakte bedraagt circa 72 m² en middels raampartijen aan twee zijden van de unit is er een goede lichtinval en fraai uitzicht over de polder.

De kantoorruimte is voorzien van LED-armaturen, tapijttegels, jaloezieën voor de ramen en de verwarming gaat middels 8 infrarood panelen. Daarnaast is er een kitchenette met een koelkast, vaatwasmachine en spoelbak.

GOED OM TE WETEN
- Kantoorruimte is voorzien van een betonnen vloer en van muur- en dakisolatie
- Houten kozijnen hebben dubbele beglazing
- Toegankelijk via een dichte hard houten trap
- Meerdere elektrapunten en meerdere groepen
- 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur (1 extra plek bij te huren)
- gedeeld toilet en een eigen meter in de meterkast op de begane grond

LIGGING
Bedrijventerrein “De Leeuw” is binnen 3 autominuten van de rijksweg A29 gelegen. Vanaf de A29 zijn Rotterdam, Brabant en Zeeland goed te bereiken.

HUURPRIJS
€ 750,- per maand exclusief 21% b.t.w.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

RECLAMEVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 695,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

2019

Indeling

Diversen

In units vanaf

72 m2

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Locatie toelichting

Bedrijventerrein “De Leeuw” is binnen 3 autominuten van de rijksweg A29 gelegen. Vanaf de A29 zijn Rotterdam, Brabant en Zeeland goed te bereiken.

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

uitstekend

Onderhoud buiten

uitstekend

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)