Omschrijving

Winkelruimte gelegen in de karakteristieke dorpskern van Westmaas

Het object bestaat uit twee verdiepingen met een vloeroppervlakte van ca. 45 m² per verdieping. Op de bovenste verdieping bevinden zich o.a. een sanitaire ruimte en de cv-ketel. De begane grond bestaat uit een volledig open ruimte. Gelet op de situering is er sprake van een behoorlijke etalage c.q. raampartij. Afhankelijk van het voorgenomen gebruik is de bovenste verdieping zeker ook geschikt om te gebruiken voor de winkelruimte.

De aanwezige voorzieningen, installaties en afwerking zijn minimaal en volledig afgestemd op het –voormalig- gebruik als winkelruimte. Levering zal plaatsvinden in de huidige staat (‘As Is)
Voor gebruik als woonruimte is het object momenteel niet geschikt

Op basis van de vigerende bestemming is een winkelruimte (detailhandel) toegestaan. Wijziging van het toegestane gebruik, d.w.z. andere bestemming, is in relatie tot de verhuur bespreekbaar. Bij een uitgebreide bestemmingswijziging behoud verkoper zich het recht voor om de vraagprijs al dan niet in heroverweging te nemen.

Uiteraard treden wij graag met belangstellenden in overleg om te bekijken of uw plannen voor deze locatie haalbaar zijn?

Goed om te weten:

- bouwjaar 1896
- oplevering kan per direct
- huurprijs € 750,- per maand en excl. BTW en nutsverbruik
- details verhuur (termijn, borg en overige voorwaarden) op basis van ROZ-contract.
- nadere informatie verhuur op aanvraag
- kadastrale gemeente Westmaas, sectie C, nummer 1263 en groot 70 m²

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 750,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1896

Indeling