Omschrijving

Op een goede locatie aan de winkelstraat van Strijen, welke gekenmerkt wordt door een diversiteit aan karakteristieke winkels, kantoren, horecagelegenheden en woningen, bevinden zich deze twee winkel- en of kantoorpanden.

Kerkstraat 29 is nog in gebruik als winkel en nummer 31 is lang in gebruik geweest als kantoor maar maakt nu deel uit van deze sport- en outdoor winkel. Beide objecten zijn als alle panden aan de Kerkstraat aan de dijk gebouwd en hebben op dijkniveau het winkel- cq kantoorgedeelte met op de verdiepingen en in de onderhuizen voldoende mogelijkheden voor magazijn en opslag, dan wel kantoor of mogelijk bewoning.

De indeling van Kerkstraat 29 is globaal als volgt. Begane grond op dijkniveau: entree, verkoopruimte, toilet, doorgang naar nummer 31 en balkon Verdieping en souterrain zijn meerledig gesepareerd met verschillende vertrekken en ruimten; de verdieping is inpandig bereikbaar middels een vaste trap. De grote achtergelegen tuin met bijgebouwen (circa 55 m²) is mede toegankelijk vanaf het balkon middels een vast.

De indeling van Kerkstraat 31 is globaal als volgt. Begane grond op dijkniveau: entree, 2-ledige kantoorruimte, keukeninrichting, trap naar de verdieping en naar het onderhuis, doorgang naar nummer 29.

De verdieping is verbouwd tot één kantoorruimte met dakkapel in rechter dakvlak. Het onderhuis is meerledig gesepareerd. De kleinere achtergelegen tuin heeft een toegangspad aan de rechter zijde.
De bruto vloeroppervlakten op dijkniveau zijn voor de nummers 29 en 31 respectievelijk circa 115 m² en 55 m². De verdiepingen en onderhuizen zijn nagenoeg even groot. De puibreedte van nummer 29 is circa 7,50 meter en de puibreedte van nummer 31 is circa 5,00 meter.

Beide panden lenen zich er voor om te worden gemoderniseerd. Nadat beide panden naar de huidige maatstaven zijn aangepast en/of samengevoegd, betreffen het zeer zeker representatieve objecten welke beeldvormend zijn in deze winkelstraat met onder andere de Albert Heijn (ingang er recht tegenover) en andere toonaangevende winkels.

Indien gewenst zijn beide objecten onafhankelijk van elkaar te koop, waarbij ook de grootte van de onder- en bijbehorende kavel in overleg kan worden bepaald.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 448.500,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1795

Indeling

Diversen

Locatie

winkelgebied stadscentrum

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

redelijk tot goed

Onderhoud buiten

matig tot redelijk

Functies

Hoofdfunctie

winkelruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)