Omschrijving

Vrijstaand bedrijfspand (totaal 330 m²) met eigen parkeerplaatsen op een mooie en goed te bereiken locatie op het bedrijventerrein in Strijen gelegen. Het pand staat op een totaal perceel van 546 m² eigen grond.

BEREIKBAARHEID
Op slechts 15 autominuten van de Rijksweg A29 ( Rotterdam – Antwerpen) en A16 (Rotterdam-Breda). De ideale uitvalslocatie voor de Drechtsteden, Moerdijk, Antwerpen, Zeeland, Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant.

BEDRIJFSHAL (ca. 259)
De bedrijfshal is opgetrokken door middel van een staalconstructie met damwandprofielen en een plat dak met bitumineuze dakbedekking. In de bedrijfshal zijn verschillende ruimtes ingericht en deze zijn onder andere voorzien van LED TL-verlichting, lichtkoepels, 2 heathers voor de verwarming en een Remeha cv-combiketel uit 2018.
De bedrijfshal is van buitenaf toegankelijk middels een elektrische sectional deur (2.89 breed x 2.75 hoogte).

KANTOOR (ca. 71 m²)
Entree met toegang tot de hal met twee toiletten, kitchenette met close-in boiler en bovenkastjes. Daarnaast is er toegang tot 2 kantoorruimten die beide voorzien zijn van airconditioning.

KANTOOR DIVERSEN
Systeemplafonds met TL-verlichting, radiatoren, handmatige screens voor de ramen en een moderne meterkast met krachtstroom.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming "bedrijf". Op de aangewezen gronden zijn bedrijven toegestaan, die in de bij het bestemmingsplan behorende Staat van Inrichtingen zijn ingedeeld t/m categorie 2, met een maximale bouwhoogte van 9 meter.

KADASTRAAL
Gemeente Strijen, Sectie F, nummer 920, groot 450 m², alsmede Gemeente Strijen, Sectie F, Nummer 957, groot 96 m². Totaal groot: 546 m² eigen grond.

OPLEVERING
Oplevering is in overleg.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

NVM-aankoopmakelaar
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe bedrijfspand in Strijen, gemeente Hoeksche Waard!

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Verkocht onder voorbehoud

Vraagprijs

€ 285.000,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1986

Indeling

Diversen

In units vanaf

259 m2

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

redelijk

Onderhoud buiten

redelijk

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren, toilet, pantry

Luchtbehandeling Kantoorruimte

airco

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)