Omschrijving

Vrijstaand gasloos bedrijfspand (totaal ca. 330 m²) met meerdere eigen parkeerplaatsen, op een mooie en goed te bereiken locatie, op het bedrijventerrein in Strijen gelegen. Het pand staat op een totaal perceel van 546 m² eigen grond.

Het bedrijfspand is onlangs voorzien van nieuwe geïsoleerde wandpanelen bij de loods, 36 (410Wp) zonnepanelen, LED verlichting en infrarood verwarmingspanelen in het plafond van het kantoor.

BEREIKBAARHEID
Op slechts 15 autominuten van de Rijksweg A29 ( Rotterdam – Antwerpen) en A16 (Rotterdam-Breda). De ideale uitvalslocatie voor de Drechtsteden, Moerdijk, Antwerpen, Zeeland, Zuid-Hollandse eilanden en West-Brabant.

BEDRIJFSHAL (ca. 259 m²)
De bedrijfshal is opgetrokken door middel van een staalconstructie met geïsoleerde wandpanelen en een plat dak met bitumineuze dakbedekking. De bedrijfshal is onder andere voorzien van LED TL-verlichting en een elektrische sectionaal deur (ca. 2.89 breed x ca. 2.75 hoogte).

KANTOOR (ca. 71 m²)
Entree met toegang tot de hal met twee toiletten, kitchenette met close-in boiler en bovenkastjes. Daarnaast is er toegang tot 2 kantoorruimten die beide zijn voorzien van airconditioning, LED verlichting en infrarood panelen in het plafond. Daarnaast is er een moderne meterkast en zijn er handmatig bedienbare screens voor de ramen.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de bestemming "bedrijf". Op de aangewezen gronden zijn bedrijven toegestaan, die in de bij het bestemmingsplan behorende Staat van Inrichtingen zijn ingedeeld t/m categorie 2, met een maximale bouwhoogte van 9 meter.

KADASTRAAL
Gemeente Strijen, Sectie F, nummer 920, groot 450 m², alsmede Gemeente Strijen, Sectie F, Nummer 957, groot 96 m². Totaal groot: 546 m² eigen grond.

HUURPRIJS
Huurprijs is € 1.750,- exclusief BTW en daarbij komt € 250,- voor het gebruik van de zonnepanelen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden huurpenningen.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijsverhoging gaat alleen over de huurprijs en gaat niet over de € 250,- voor het gebruik van de zonnepanelen.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen is bespreekbaar.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Onder optie

Huurprijs

€ 1.750,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1986

Indeling

Diversen

In units vanaf

259 m2

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

redelijk

Onderhoud buiten

redelijk

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren, toilet, pantry

Luchtbehandeling Kantoorruimte

airco

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)