Omschrijving

Op een mooie zicht locatie gelegen geschakelde representatieve kantoor- en bedrijfsruimte die deel uit maakt van een herkenbaar gelegen bedrijvenverzamelcomplex op bedrijventerrein Oud-Bonaventura. Het complex is gelegen nabij de Technische Unie, Reedijk Wonen en woninginrichter De Bommel Meubelen.

LOCATIE
Bedrijventerrein Oud-Bonaventura biedt middels de provinciale weg N217 een goede verbindingen van en naar de rijkswegen A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) en A29 (Rotterdam-Zierikzee).

GLOBALE INDELING
Begane grond: entree/hal met balieruimte, toiletgroep (m/v) met voorportaal, vergaderruimte, showroom, verblijfsruimte met cv-ruimte, bedrijfshal (hoog en laag) met toiletruimte met urinoir en een wasruimte met douche.
Verdieping: overloop, 3 kantoorruimten, doorloop en magazijn cq opslagruimte.

BOUWAARD
De buitengevels zijn in steen met geïsoleerde spouw opgetrokken, waarbij er tevens gebruik is gemaakt van een staalconstructie. De dakconstructie betreft een geïsoleerd dak met een bitumineuze dakbedekking. De houten deur- en raamkozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. De vloeren van het kantoorgedeelte zijn onder andere nader afgewerkt met plavuizen, tapijt en vinyl. De plafonds van het kantoorgedeelte zijn onder andere nader afgewerkt met systeemelementen voorzien van lichtarmaturen met LED-verlichting. De binnenmuren betreffen lichte scheidingswanden

INSTALLATIES
De verwarming van de bedrijfsruimte geschiedt middels een heater. De centrale verwarming van de kantoorgedeelten gaat middels een gasgestookte Remeha cv-combiketel (2020) met radiatoren. De elektrische installatie is voorzien van een krachtstroomaansluiting en een aardlekschakelaar. Er zijn 32 zonnepanelen in 2020 aangebracht, deze hebben in 2022 10,7 megawatt opgewekt. Het getaxeerde wordt onder andere beveiligd middels een inbraaksignaleringssysteem en camerabeveiliging.

PARKEREN
Acht eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Enkelbestemming bedrijf met de functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 4.1.

OPLEVERING
Oplevering is in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Status

Verkocht onder voorbehoud

Koop/huurpijs

€ 395.000,- k.k.

€ 35.000,- p.j.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

Aantal verdiepingen

2

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Luchtbehandeling Hal

airco

Luchtbehandeling Kantoorruimte

airco

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)