Omschrijving

Locatie
Deze samengestelde horecagelegenheid bestaat uit cafetaria Het Centrum en café De Pitbox en bevindt zich in het hart van het dorp. De omliggende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan karakteristieke woningen, een zorgboerderij, een horecagelegenheid en overige panden met uiteenlopende Centrum bestemmingen.

Verzorgingsgebied
Het verzorgingsgebied is de gemeente Korendijk. Het dorp Piershil heeft circa 1650 inwoners en de aangrenzende kern Nieuw-Beijerland heeft circa 3850 inwoners en de kern Goudswaard heeft circa 2000 inwoners.

Omschrijving
Deze horecagelegenheid met cafetaria aan de straatzijde en café op de begane grond aan de achter- cq tuinzijde en de verdieping is een echt dorpsbedrijf met hoofdzakelijk vaste klanten. Het cafetaria heeft circa 16 zitplaatsen en is compleet ingericht met inventaris. Het café heeft circa 50 zitplaatsen, een ruime bar en enkele statafels. De toiletten (m/v) bevinden zich op de verdieping. Tussen het cafetaria en het cafe bevindt zich de keuken. Het achtergelegen café is direct toegankelijk vanuit het cafetaria met toegang tot de aangrenzende tuin.

Globale maatvoering
Het pand heeft aan de straatzijde een puibreedte van circa 7.50 meter. De vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 91 m². De netto vloeroppervlakte van het cafetariagedeelte met keuken is circa 59 m², waarvan circa 45 m² ten behoeve van het cafetariagedeelte. De netto vloeroppervlakte van het achtergelegen cafégedeelte is circa 34 m². De netto vloeroppervlakte van de verdieping is circa 58 m², waarvan circa 12 m² ten behoeve van toiletten en overloop en circa 45 m² ten behoeve van zolder/berging. De inhoud van de hoofdbouw bedraagt circa 550 m³.

Kadastrale gegevens
Gemeente Piershil, sectie C, nummers 214 en 215, tezamen groot 445 centiaren; het geheel is volle eigendom.

Collegiale verkoop
Deze horecagelegenheid met exploitatie wordt collegiaal aangeboden met mevrouw Conny Knook van horecamakelaardij Knook & Verbaas, bereikbaar via 0657-237.409 en conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl.

Type aanbod, prijs, condities en aanvaarding
Het object wordt inclusief de horeca-exploitatie te koop aangeboden. De vraagprijs bedraagt € 249.500,-- kosten koper. De levering zal in overleg plaatsvinden.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 249.500,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1895

Indeling

Soort Object

horeca

Soort horeca

café, cafetaria, restaria

Perceel Oppervlakte

445 m2

Horeca Oppervlakte

151 m2

Verkoop Oppervlakte

91 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten

Openbare weg

Kadastrale gegevens

Gemeente

Piershil

Sectie

C

Perceel

215

Kadaster Oppervlakte

160 m2

Omvang

geheel perceel

Diversen

Locatie

in woonwijk

Locatie toelichting

Gelegen in het centrum van het dorp

WoonRuimte

Niet aanwezig

Welstandsklasse

A1

Onderhoud binnen

redelijk tot goed

Onderhoud buiten

redelijk tot goed

Afstand tot snelwegafrit

op 5000 m of meer

Afstand tot NS Station

op 5000 m of meer

Functies

Hoofdfunctie

horeca

Regio

Zuid-Holland

Soorten Horeca

  • café
  • cafetaria, restaria

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)