Omschrijving

In het bruisende centrum van Oud-Beijerland aan de Vliet en naast het gezellige winkelstraatje "Het Hof" gelegen winkelruimte op de begane grond, met mooie etalageruimte en een frontbreedte van iets meer dan 8 meter.

INDELING
Open winkelruimte met keukenblokje, massief houten vloer, modern toiletruimte, schuifdeuren in de voorgevel en een loopdeur in de zijgevel. De winkel heeft een airconditioning om te verwarmen en te koelen.

LOCATIE
Het centrum van Oud-Beijerland heeft een grote verscheidenheid aan winkels, horeca en het parkeren is gratis. Daarnaast heeft Oud-Beijerland een grote aantrekkingskracht voor veel inwoners van de Hoeksche Waard en daarbuiten.

HUURPRIJS
€ 1.750 exclusief BTW per maand
Huurperiode: in overleg.

OPLEVERING
Kan op korte termijn.

RECLAMEVOERING:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

HUURBETALING:
Per maand vooruit.

HUURVERHOGING:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken).

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een 3 maanden huur.

OMZETBELASTING:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 1.750,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

winkelruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)