Omschrijving

Op een mooie en centrale locatie in Oud-Beijerland gelegen fraaie kantoorruimte met energielabel A.

De kantoorruimte is op de tweede verdieping gelegen in een klein kantoorverzamelgebouw met lift, centrale hal en een weids uitzicht over het centrum.

Door de centrale ligging vind je in de directe omgeving een grote diversiteit aan winkels, openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheid en gezellige horeca.

INDELING
Begane grond:
Centrale entree met intercom, lift en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Kantoorruimte van ca. 47 m² met een veel lichtinval en een weids uitzicht over het veelzijdige centrum van Oud-Beijerland. De ruimte is voorzien van een nette laminaat, aluminium kozijnen met dubbel glas, systeemplafond met LED inbouwverlichting en een pantry met keukenblokje en close-in boiler. Daarnaast is er een eigen cv-ketel voor de verwarming en een gezamenlijk toilet in het trappenhuis.

PARKEREN
Tegenover het kantoorverzamelgebouw is een grote parkeerplaats aanwezig met voldoende gratis parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
€ 700,- excl. btw per maand en inclusief nutsvoorzieningen en servicekosten.

NUTSVOORZIENINGEN
Nutsvoorzieningen (gas en elektra) verlopen via de verhuurder. Er wordt een maandelijks voorschot betaald, jaarlijks zal er een afrekening voor het werkelijke verbruik (door middel van een tussenmeter) plaats vinden.

RECLAMEVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van gemeentelijke instanties en indien van toepassing in overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

BESCHIKBAAR
Direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 700,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

In units vanaf

47 m2

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)