Omschrijving

Locatie

Op een representatieve locatie aan de zuidrand van Oud-Beijerland gelegen, kantoorruimte met een bruto vloeroppervlakte van circa 220 m², alsmede 40 m² opslagruimte (entresol) en 5 parkeerplaatsen. De aangrenzende bebouwing bestaat uit een diversiteit van soortgelijke representatieve objecten. Oud-Beijerland heeft als grootste kern van de Hoeksche Waard een centrumfunctie voor het bedrijfsleven en de consument.

Omschrijving

De aangeboden kantoorruimte bevindt zich op de 1e verdieping boven onder andere een autoschowroom. Ten behoeve van parkeergelegenheid zijn er 5 parkeerplaatsen op eigen terrein bij de verhuur inbegrepen.

De kantoorruimte bestaat uit een ruime hal, een garderobe, aparte heren en dames toiletten, een pantry en een directiekantoor van ca. 8.00 x 4.95, 3 kantoren van ca. 4.00 x 4.95, 1 kantoor van ca. 2.00 x 4.00 en 1 kantoor van ca. 4.00 x 4.00. Daarnaast is er ten behoeve van opslag een entresol van circa 40 m²

De verdieping is toegankelijk via een aparte eigen opgang.

Afwerking

Het geheel is recentelijk gemoderniseerd en opnieuw keurig afgewerkt. De betonnen vloeren zijn voorzien van een zachte vloerbedekking, de plafonds zijn afgewerkt met systeemelementen voorzien van lichtarmaturen.

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is goed bereikbaar vanuit diverse richtingen. Middels de provinciale weg N-217 is er een uitstekende verbinding met rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam/Europoort en de Maasvlakte, alsmede in de richtingen Dordrecht en Breda/Antwerpen.

Kadastrale gegevens

Gemeente Oud-Beijerland, Sectie C, Nummer 4861 gedeeltelijk.

Type aanbod, prijs, condities en aanvaarding

Het object wordt te huur aangeboden. De huurprijs is nader overeen te komen. De kantoorruimte is op korte termijn beschikbaar.

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborg-som storten ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde btw.

Huuraanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Bezichtiging

Voor een bezichtiging van deze kantoorruimte dient een afspraak gemaakt te worden via Makelaars- & Taxatiekantoor VMK.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 76,- p.m2 p.j

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwperiode

1971-1980

Indeling

Diversen

In units vanaf

16 m2

Locatie

bedrijventerrein, in woonwijk

Locatie toelichting

Tegenover bedrijventerrein Hoogerwerf aan doorgaande weg nabij zuidelijke randweg

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen

Luchtbehandeling Kantoor

airco

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)