Omschrijving

Op A1-locatie aan de Voorstraat, de hoofdwinkelstraat van Numansdorp, gelegen karakteristiek winkel-/kantoor-/praktijkpand met voldoende gratis parkeergelegenheid op de openbare weg aan de voorzijde en op het Flohilplein. Deze "oude smederij" is intern gerenoveerd, heringedeeld en verbouwd met gebruikmaking van zeer duurzame en deugdelijke materialen. De sfeervolle verkoop-/kantoor-/praktijkruimten bevinden zich op de begane grond (circa 85 m²) en op de eerste verdieping (circa 65 m²), die toegankelijk is middels een riante trappartij.

Dit karakteristieke winkel-/kantoorpand is voorzien van alle gemakken en mede gezien de traditionele bouwstijl krijgt jouw bedrijf meteen een herkenbaar en eigen gezicht!

INDELING
Op de begane grond bevindt zich een voorportaal, een verkoop-/kantoorruimte, een kitchenette en een toilet. De verdieping met authentieke kapconstructie biedt ruimte aan zeker 4 werkplekken en heeft nog een berging met opstelplaats cv-ketel.

NUMANSDORP
In de directe nabijheid bevindt zich een variëteit aan winkels waaronder de HEMA, Marskramer, Zeeman en Kruitvat, alsmede winkels van bekende Hoeksche Waardse winkeliers, meerdere horecagelegenheden en een Boutique hotel. In de directe nabijheid bevinden zich verder nog twee jachthavens en een 27-holes golfbaan.
Niet alleen de inwoners van de Hoeksche Waard komen graag hun boodschappen in Numansdorp halen, ook die uit Willemstad en diverse dorpen van Goeree-Overflakkee komen geregeld de horeca en de winkels in het gezellige een veelzijdige Numansdorp bezoeken.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Buitensluis. De bedrijfsruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken. Overeenkomstig de huidige bestemming is er geen horeca toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van jouw bedrijfsvoering adviseren wij om zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoeksche Waard.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.200,- per maand (exclusief 21% BTW)

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

OPLEVERING
In overleg en kan per direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In de huidige staat.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Status

Onder optie

Huurprijs

€ 1.200,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1900

Indeling

Diversen

In units vanaf

150 m2

Locatie

winkelgebied stadscentrum

Aantal verdiepingen

2

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

redelijk tot goed

Onderhoud buiten

redelijk tot goed

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)