Omschrijving

Nagenoeg aan de jachthaven, aan het begin van het winkelgebied in het centrum van Numansdorp, gesitueerde vrijstaande bedrijfsruimte op de begane grond met Centrum bestemming. Dit karakteristieke pand uit 1883 heeft een puibreedte van circa 10 meter en heeft veel parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) terrein. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 285 m², waarbij een groot gedeelte gebruikt kan worden als verkoopruimte.

LOCATIE
Deze bedrijfsruimte bevindt zich op een 1e klas locatie aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met veel parkeergelegenheid op eigen terrein, aan de jachthaven, aan de openbare weg en op het Flohilplein, zijnde het nieuwe evenementenplein in het centrum.

In de directe nabijheid bevindt zich een variëteit aan winkels waaronder de HEMA, Marskramer, Zeeman en Kruitvat, alsmede winkels van bekende Hoeksche Waardse winkeliers, meerdere horecagelegenheden, de Verleiding en een Boutique hotel. In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog twee jachthavens en een 27-holes golfbaan.

BESCHRIJVING
De begane grond van dit karakteristieke pand heeft onder andere een grote verkoopruimte, een kantoorruimte, een moderne open keukeninrichting met bar, een modern toilet, een technische ruimte en een opslagruimte welke mede toegankelijk is middels een overhead-deur.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Buitensluis. De bedrijfsruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken. Overeenkomstig de huidige bestemming is er geen horeca toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoeksche Waard.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.375,00 per maand (exclusief 21% BTW)

OPLEVERING
Kan per direct, hetgeen in overleg kan geschieden.

HUURAANPASSING
Jaarlijks.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

OMZETBELASTING
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur vermeerderd met de omzetbelasting.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 2.375,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1863

Indeling