Omschrijving

Deze winkelruimte wordt nu te huur aangeboden voor € 995,00 exclusief btw per maand.

OMSCHRIJVING
De winkel maakt deel uit van 2 winkelruimten die in 2015 zijn gerealiseerd binnen een bestaand karakteristiek pand, op een uitstekende locatie aan de hoofdwinkelstraat, in het centrum van Numansdorp. De omliggende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan woon/ winkelpanden die onder andere in gebruik zijn bij het Kruidvat, de Marskramer, Zeeman, de Hema en bekende Hoeksche Waardse winkeliers. Tevens zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe nabijheid. De winkelruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken.

De winkelruimte van ca. 90 m² heeft een winkelpui van ca. 4 meter en heeft aan de achterzijde nog een verblijfsruimte van ca. 20 m² met toilet, cv-ketel in kast, achteruitgang en een modern keukenblok met diverse aansluitpunten. Hier is tevens ruimte voor het plaatsen van stellingen en/of kasten. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is modern afgewerkt. De vloer ter plaatse van de winkel en de keuken is voorzien van een nette laminaat vloerafwerking. De plafonds zijn voorzien van moderne systeemplafonds met lichtarmaturen. De winkelruimte heeft verwarmingselementen en airconditioning.

LOCATIE
De winkelruimte bevindt zich op een A1-locatie aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg aan de voorzijde en op het Flohilplein, zijnde het nieuwe evenementenplein in het centrum. In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog twee jachthavens en een 27-holes golfbaan.

GLOBALE MAATVOERING
De totale vloeroppervlakte is ca. 120 m², deze is onderverdeeld in de winkelruimte van ca. 90 m² en de achtergelegen verblijfsruimte heeft een vloeroppervlakte van ca. 20 m². De winkelpui heeft een breedte van circa 4 meter.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 995,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

2015

Indeling