Omschrijving

Type aanbod, prijs en condities

Deze winkelruimte wordt te huur aangeboden voor € 1.100,00 exclusief btw per maand. Voor de opvolgende jaren is er sprake van een nader vast te stellen gestaffelde huurprijs.

Aanvaarding

De oplevering kan op korte termijn geschieden, hetgeen in overleg zal plaatsvinden.

Omschrijving

Het object maakt deel uit van twee (in 2015 gerealiseerde) winkelruimten binnen een bestaand karakteristiek pand op een uitstekende locatie aan de hoofdwinkelstraat in het centrum van Numansdorp. De omliggende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan woon/ winkelpanden die onder andere in gebruik zijn bij het Kruidvat, de Marskramer, Zeeman, de Hema en bekende Hoeksche Waardse winkeliers. Tevens zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe nabijheid. De winkelruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Locatie

De winkelruimte bevindt zich op een 1e klas locatie aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg aan de voorzijde en op het Flohilplein, zijnde het nieuwe evenementenplein in het centrum. In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog een jachthaven en een golfbaan.

Globale maatvoering

De bruto vloeroppervlakte bedraagt inclusief verblijfsruimte circa 130 m². De puibreedte is circa 5.25 meter; de totale puibreedte is circa 12.50 meter.

Bouwaard

De verblijfsruimte met achteruitgang heeft een modern keukenblok met diverse aansluitpunten. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is modern afgewerkt. De vloer ter plaatse van de winkel en de keuken is voorzien van fraai laminaat, welke door de huidige huurder ter overname wordt aangeboden. De plafonds zijn voorzien van moderne systeemplafonds met lichtarmaturen. De winkelruimte heeft verwarmings-elementen en airconditioning.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 1.100,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

2015

Bouwperiode

2011-

Indeling

Soort Object

winkelruimte

Perceel Oppervlakte

130 m2

Winkel Oppervlakte

130 m2

Verkoop Oppervlakte

130 m2

Frontbreedte

525 cm

Kadastrale gegevens

Gemeente

Numansdorp

Sectie

B

Perceel

4.163

Kadaster Oppervlakte

130 m2

Omvang

deelperceel

Diversen

Locatie

winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Welstandsklasse

A1

Detailhandel toegestaan

Ja

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Functies

Hoofdfunctie

winkelruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)