Omschrijving

Moderne winkelruimte van ca. 180 m² aan de hoofdwinkelstraat van Numansdorp gelegen!

Het object maakt deel uit van twee moderne winkelruimten binnen een bestaand karakteristiek pand op een uitstekende locatie in het centrum van Numansdorp. De omliggende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan woon/winkelpanden die onder andere in gebruik zijn bij het Kruidvat, Marskramer, Zeeman, Hema en bekende Hoeksche Waardse winkeliers. Tevens zijn er verschillende horecagelegenheden in de directe nabijheid.

LOCATIE
De winkelruimte bevindt zich op een 1e klas locatie aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg aan de voorzijde en op het Flohilplein. In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog een jachthaven en een golfbaan.

GLOBALE MAATVOERING
De bruto vloeroppervlakte bedraagt inclusief verblijfsruimte, hal en opslag circa 180 m². De puibreedte is bijna 6 meter.

WINKEL
De winkel heeft een oppervlakte van ca. 131 m² en het magazijn met keuken heeft een oppervlakte van ca. 49 m². De winkel is toegankelijk middels openslaande deuren en heeft een breedte van ca. 6,45/5,86 meter en een diepte van ca. 21,86 meter. Aan de achterzijde van de winkel is een tussenhal met toilet en kast met opstelplaats cv-ketel. Daarnaast is er toegang tot de keuken en het magazijn. Vanuit het magazijn is er toegang tot het pad dat langs de winkel richting de Voorstraat loopt.

Het plafond in de winkel is deels verlaagd en heeft deels een open karakter met de vloerbalken in het zicht. De hoogte varieert van 2,45 - 2,75 meter. Het plafond in de tussenhal, keuken en magazijn is afgewerkt met een systeemplafond voorzien van TL-verlichting.

HUURPRIJS
€ 1.750,- exclusief btw per maand.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en btw dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

BESCHIKBAARHEID
Kan op korte termijn.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Onder bod

Huurprijs

€ 1.750,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

winkelruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)