Omschrijving

Omschrijving

Deze winkelruimte maakt deel uit van een bestaand karakteristiek woon-winkelpand op een uitstekende locatie aan de hoofdwinkelstraat in het centrum van Numansdorp nabij de haven. De omliggende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan woon/winkelpanden die onder andere in gebruik zijn bij het Kruidvat, de Marskramer, Zeeman, de Hema, de Verleiding en een Boutique hotel, alsmede verschillende bekende Hoeksche Waardse winkeliers. Tevens zijn er verschillende uiteenlopende horecagelegenheden in de directe nabijheid. De winkelruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Locatie

De winkelruimte bevindt zich op een 1e klas locatie aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg aan de voorzijde en op het Flohilplein direct aan de overzijde, zijnde het nieuwe evenementenplein in het centrum. In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog een tweede jachthaven en een 27 holes golfbaan.

Indeling en globale maatvoering

De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 130 m² en is herindeelbaar. De huidige indeling is globaal als volgt: winkelruimte over de gehele breedte van het pand, een verblijfs- en kantoorruimte, twee voormalige oogopmeetruimten, een achterentree met toilet, cv-ruimte en bergruimte. De huidige winkelruimte is circa 58 m², de verblijfsruimte is circa 17 m² en de kantoorruimte is circa 20 m². De twee aan de winkelruimte grenzende voormalige oogmeetruimten zijn samen circa 15 m². De pui is circa 8.00 meter breed.

Bouwaard

De betonnen vloer is onder ander afgewerkt met vloerbedekking. Diverse wanden betreffen lichte en derhalve verplaatsbare scheidingswanden. De plafonds zijn gedeeltelijk voorzien van systeemelementen met lichtarmaturen. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing Er zijn diverse airconditioningunits aanwezig. Het afwerkingsniveau van keukenblok en toilet is voldoende, doch eenvoudig. In de verblijfsruimte bevinden zich onder andere een koelkast en een spoelbak met close-in-boiler voor het warme water. Aan de straatzijde bevinden zich diverse inpandig rolluiken. De achterentree heeft een loopdeur naar de achterzijde.

Type aanbod, prijs, condities en aanvaarding

De winkelruimte wordt te huur aangeboden voor € 1.500,00 per maand, waarbij er geen btw in rekening wordt gebracht. De oplevering zal in overleg geschieden, kan direct.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 1.500,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwperiode

-1906

Indeling

Soort Object

winkelruimte

Winkel Oppervlakte

130 m2

Verkoop Oppervlakte

75 m2

Frontbreedte

800 cm

Diversen

Locatie

winkelgebied stadscentrum

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Welstandsklasse

A1

Detailhandel toegestaan

Ja

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Afstand tot snelwegafrit

op 2000 m tot 3000 m

Afstand tot Bushalte

op 500 m tot 1000 m

Afstand tot NS Station

op 5000 m of meer

Functies

Hoofdfunctie

winkelruimte

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)