Omschrijving

Locatie

In het centrum van het dorp wordt in de representatieve voormalige apotheek moderne praktijk- en of kantoorruimte te huur aangeboden. De aangrenzende bebouwing bestaat uit een diversiteit aan objecten met uiteenlopende bestemmingen (detailhandel en horeca), alsmede woningen. Deze in 1988 gebouwde apotheek heeft een statige uitstraling, waarbij klassieke en moderne stijlen en materialen zijn gecombineerd.

Numansdorp aan het Hollandsch Diep heeft als grootste kern aan de zuidrand van de Hoeksche Waard een centrumfunctie voor het bedrijfsleven en de consument. Numansdorp en Klaaswaal (Cromstrijen) hebben gezamenlijk circa 12.500 inwoners en het verzorgingsgebied betreft de gehele Hoeksche Waard alsmede Willemstad.

Omschrijving

De aangeboden praktijk- en of kantoorruimte bevindt zich op de begane grond en bestaat uit drie gedeelten, waarvan er in principe twee te huur worden aangeboden. De grootste ruimte heeft een bvo van circa 115 m², waarbij er de mogelijkheid is om nog circa 35 m² bvo extra bij te huren. De 2e ruimte die wordt aangeboden heeft een bvo van circa 55 m². De 3e ruimte zal in principe bij de eigenaar in gebruik blijven.

Alle ruimten hebben een eigen entree, hebben eigen voorzieningen en zijn nog gedeeltelijk ten behoeve van het voorgenomen gebruik in te delen. Aan de overzijde van de straat is er de mogelijk-heid om 4 privé parkeerplaatsen bij te huren.

Combinaties van de drie ruimten zijn bespreekbaar, waarbij uiteraard ook het geheel voor totale verhuur in aanmerking komt.

Afwerking

Het geheel is modern afgewerkt. De betonnen vloeren zijn voorzien van harde en zachte vloer-bedekkingen. De plafonds zijn afgewerkt met systeemelementen voorzien van lichtarmaturen en de muren zijn afgewerkt met een spuitwerk.

Bereikbaarheid

Numansdorp is goed bereikbaar vanuit diverse richtingen. Middels de A-29 is er een uitstekende verbinding in de richtingen Rotterdam/Europoort en de Maasvlakte, alsmede in de richtingen Breda/Antwerpen en Zeeland.

Kadastrale gegevens

Gemeente Numansdorp, Sectie F, Nummer 93 gedeeltelijk.

Bestemming

Binnen het vigerende bestemmingsplan Buitensluis heeft het de bestemming Centrum.

Type aanbod, prijs, condities en aanvaarding

Het object wordt te huur aangeboden. De huurprijs bedraagt € 115,-- per m² per jaar, exclusief 21% btw, gas, water en elektra; deze bijkomende kosten worden per maand verrekend. Alle praktijk- en of kantoorruimte zijn op korte termijn beschikbaar.

Zekerheidsstelling

Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborg-som storten ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met de wettelijk verschuldigde btw.

Huuraanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS).

Bezichtiging

Voor een bezichtiging van deze kantoorruimte dient een afspraak gemaakt te worden via Makelaars- & Taxatiekantoor VMK.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 115,- p.m2 p.j

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1988

Indeling