Omschrijving

Nette en ruime bedrijfsunit van in totaal 170 m² met een bedrijfshal van ca. 123 m² met een plafondhoogte van ca. 5.80 meter. De kantoorruimte op de begane grond is ca. 15 m² en de kantoorruimte op de verdieping is ca. 20 m².

LOCATIE
Deze bedrijfsunit bevindt zich op het bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

OMSCHRIJVING
Het object betreft een in 2001 zeer degelijk gebouwde tussenunit, type A. Aan de voorzijde is er bijbehorende parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De direct aangrenzende bebouwing bestaat uit soortgelijke units.

De begane grond vloer betreft een monoliet afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van ca. 1500 kg/m². De verdiepingsvloer betreft een prefab kanaalplaatvloer met een maximale vloer-belasting van 300 kg/m².

De unit is toegankelijk middels een overheaddeur en een loopdeur aan de voorzijde. Verlichting geschiedt middels een lichtstraat, daglichttoetreding en verlichtingsarmaturen. De centrale verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv-installatie met radiatoren en een gasgestookte heater.

GLOBALE INDELING
Entree/hal met toilet en trap naar de verdieping, kantoorruimte en bedrijfshal. Op de verdieping bevindt zich een kantoorruimte met kitchenette.

BOUWAARD
Deze bedrijfsunit is opgebouwd uit een staalconstructie, met kopgevel van metselwerk. De unitscheidende tussenmuren zijn van kalkzandsteen en de dakconstructie bestaat uit geïsoleerde dakpanelen met bitumineuze dakbedekking. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

BESCHIKBAAR
Direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Verhuurder behoudt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 1.500,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Indeling

Diversen

In units vanaf

125 m2

Aantal verdiepingen

2

WoonRuimte

Niet aanwezig

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)