Omschrijving

Bedrijfsunit met twee parkeerplaatsen aan de voorzijde. De bedrijfshal is circa 45 m² en heeft een vrije hoogte van 3.65 meter. De kantoorruimte op de verdieping is eveneens circa 45 m². In totaal derhalve circa 90 m² en alle afmetingen zijn circa maten.

LOCATIE

Deze bedrijfsunit bevindt zich op het kleinschalige bedrijventerrein Cromstrijense Poort direct grenzend aan bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

OMSCHRIJVING

Het object betreft een in 2010 zeer degelijk gebouwde tussenunit met een bedrijfsbestemming categorie 1 t/m 3.2 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Aan de voorzijde is er bijbehorende parkeergelegenheid voor 2 auto’s. De direct aangrenzende bebouwing bestaat uit soortgelijke units.

BOUWAARD EN AFWERKING

Deze bedrijfsunit is gebouwd met gebruikmaking van een staalconstructie en verkeert in een zeer goede staat van onderhoud. De unit is toegankelijk middels een overheaddeur (3,20 x 3,20) en een loopdeur aan de voorzijde. De begane grond vloer betreft een afgewerkte betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1000 kg/m². De verdiepingsvloer betreft een houten systeemvloer op stalen liggers.

Het kantoor is op een hoogwaardig niveau afgewerkt. Alle voeren, muren en plafonds zijn fraai afgewerkt. Het plafond van de kantoorruimte is voorzien van systeemelementen met lichtarmaturen. Overige verlichting geschiedt momenteel middels daglichttoetreding in de voorgevel. Het sanitair en tegelwerk van het toilet is eveneens modern uitgevoerd. De centrale verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv-installatie.

INDELING

Begane grond: entree/hal met toilet, bedrijfsruimte met trap naar de verdieping.

Verdieping: hier bevindt zich de kantoorruimte met kitchenette.

GOED OM TE WETEN

Het object wordt alleen te huur aangeboden. De huurprijs bedraagt € 975,- exclusief btw per maand. De oplevering kan per direct, hetgeen in overleg zal geschieden. De financiële gegoedheid van de huurder dient te worden aangetoond.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 975,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

2010

Indeling

Diversen

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Locatie toelichting

Deze bedrijfsunit bevindt zich op het kleinschalige bedrijventerrein Cromstrijense Poort direct grenzend aan bedrijventerrein Middelsluis-Noord en heeft een uitstekende verbinding van en naar rijksweg A-29 in de richtingen Rotterdam (circa 15 km), Brabant en Zeeland via de afslag Numansdorp.

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Functies

Hoofdfunctie

bedrijfsruimte

Voorzieningen

overheaddeuren

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)