Omschrijving

Kantoorruimte in "Business Center Numansdorp" op de eerste verdieping met twee parkeerplaatsen voor de deur. De totale oppervlakte bedraagt circa 47 m² en middels brede raampartijen aan beide zijden van de unit is er een goede lichtinval.

De kantoorruimte is voorzien van een keurig systeemplafond voorzien van luxe lichtarmaturen, alsmede een cv-installatie, mechanische ventilatie, een professioneel alarmsysteem en voorbereidingen voor airconditioning. Kitchenette met een koelkast, vaatwasmachine en een magnetron.

Het geheel is zeer deugdelijk en duurzaam afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige materialen.

Het Business Centrum is gelegen aan de rand van het dorp en op slechts enkele autominuten van de afslag Numansdorp aan de A29 in de richtingen Rotterdam, Zierikzee en Breda-Antwerpen.

HUURPRIJS
€ 600,-- per maand exclusief 21% b.t.w.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN
Flexibele huurtermijnen mogelijk.

AANVAARDING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

WIJZE VAN OPLEVERING
In huidige staat.

RECLAMEVOERING
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 600,- p.m.

Aanvaarding

direct

BTW van toepassing

Ja

Bouwvorm

Bouwvorm

nieuwbouw

Bouwjaar

2009

Indeling

Diversen

In units vanaf

47 m2

Locatie

bedrijventerrein, landelijk gebied

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)