Omschrijving

Aan het begin van het winkelgebied in het centrum van Numansdorp, gesitueerde winkelruimte met Centrum bestemming. Het winkelpand is in 1999 gebouwd en heeft een frontbreedte van circa 6.50 meter. De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 90 m², waarbij het winkelgedeelte ca. 75 m² bedraagt.

LOCATIE
Deze winkelruimte is gesitueerd aan de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid en een divers winkelaanbod, waaronder de HEMA, Marskramer, Zeeman en Kruitvat, alsmede winkels van bekende Hoeksche Waardse winkeliers, meerdere horecagelegenheden, de Verleiding en een Boutique hotel.

In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog twee jachthavens en een 27-holes golfbaan.

BESCHRIJVING
De begane grond van dit winkelpand heeft onder andere een winkelruimte van ca. 75 m² met achterin de bergruimte met keukenblokje, toiletruimte en opstelplaats cv-combiketel. De frontbreedte is ca. 6.50 meter. De plafondhoogte is ca. 2.55 meter.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Buitensluis. De bedrijfsruimte heeft een Centrumbestemming en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken. Overeenkomstig de huidige bestemming is er geen horeca toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoeksche Waard.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 215.000,-

OPLEVERING
Kan per direct.

VOORBEHOUD
Gunning eigenaar voorbehouden.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 215.000,- k.k.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1999

Indeling