Omschrijving

Aan de rand van het centrum van Numansdorp, in het zorgcentrum "het Zandpad", gelegen kantoor/praktijkruimte op de begane grond van ca. 95 m². Deze ruimte heeft verschillende kamers vanaf ca. 13 m² met eigen wastafel, internetaansluiting en airco.

LOCATIE
De kantoor/praktijkruimte, met eigen entree, is gesitueerd aan de kruising richting de Albert Heijn en de in 2014 geheel vernieuwde hoofdwinkelstraat van Numansdorp met voldoende parkeergelegenheid en een divers winkelaanbod, waaronder de HEMA, Marskramer, Zeeman en Kruitvat, alsmede winkels van bekende Hoeksche Waardse winkeliers, meerdere horecagelegenheden, de Verleiding en een Boutique hotel.

In de directe nabijheid bevinden zich verder onder andere nog twee jachthavens en een 27-holes golfbaan.

BESCHRIJVING
De begane grond met eigen entree heeft onder andere een ontvangstruimte, pantry met keukenblokje, toilet, drie kantoorruimtes met elk een wastafel, internetaansluiting en airco-unit. De verwarming en het warme water gaat via de cv-combiketel.

CIRCA AFMETINGEN
- pantry: 5.80 x 2.30
- ontvangstruimte: 4.30 x 3.60
- kantoor 1: 3.50 x 3.65
- kantoor 2: 4.00 x 3.75
- kantoor 3: 5.00 x 3.30

BESTEMMING
Bestemmingsplan Buitensluis. De kantoor/praktijkruimte heeft bestemmingsomschrijving gemengd en is derhalve voor verschillende doeleinden te gebruiken: kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoeksche Waard.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.297,20 per maand en de servicekosten zijn € 600,- per maand. In de servicekosten zitten onder andere: gas, elektra, schoonmaak pand extern, tuinman etc.

HUURAANPASSING
Jaarlijks.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

OPLEVERING
De oplevering is in overleg.

VOORBEHOUD
Gunning eigenaar voorbehouden.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Status

Beschikbaar

Huurprijs

€ 1.297,- p.m.

Aanvaarding

in overleg

BTW van toepassing

Nee

Bouwvorm

Bouwvorm

bestaande bouw

Bouwjaar

1991

Indeling

Diversen

In units vanaf

13 m2

Locatie

winkelgebied stadscentrum, in woonwijk

Aantal verdiepingen

1

WoonRuimte

Niet aanwezig

Onderhoud binnen

goed

Onderhoud buiten

goed

Functies

Hoofdfunctie

kantoorruimte

Voorzieningen

inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

“Wij maken de weg vrij naar een succesvolle woningaankoop”

Van eerste bezichtiging en waardebepaling tot strategische onderhandeling en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Wanneer u een huis wilt kopen komt er veel op u af. Onze gedreven aankoopmakelaars staan u graag bij met een objectief en deskundig advies. Wij maken de weg vrij naar een succesvolle en bovenal plezierige woningaankoop. Welke weg neemt u?

Meer over ons
KLIK HIER VOOR WONINGEN MET DE 3D-scan (Matterport)