Mijn favorieten

Verkoop & AankoopGratis taxatie bij voorgenomen verkoop
 

Bij voorgenomen verkoop/verhuur komen wij graag bij u langs voor een gratis en geheel vrijblijvende waardebepaling. Als potentiële verkoper zult u immers, voordat u een nieuwe woning koopt, willen weten hoeveel uw eigen huis bij benadering zal opleveren. Daarbij wilt u als potentiële verkoper weten wat u verder te wachten staat. Uitvoerige en vrijblijvende voorlichting over het vervolgtraject is dan ook onderdeel van deze gratis dienstverlening.
 
 

Vrijblijvende advisering bij het vervolgtraject
 

Iedere situatie is uniek en vraagt om een op maat gesneden aanpak. Wij zullen u graag adviseren bij de te volgen verkoop- c.q. verhuurstrategie, waarbij uw specifieke situatie uitgangspunt is.
 
 

Uw woning in de publiciteit

Iedere 4 weken staat een gedeelte van ons snel wisselende aanbod in Het Kompas, de huis-aan-huiskrant die iedere woensdag en vrijdag door de gehele Hoeksche Waard wordt verspreid. Uw woning wordt aangeboden via onze eigen website www.ikganaarvmk.nl, alsmede via www.funda.nl. Met Funda.nl, de drukst bezochte woningwebsite van Nederland, wordt uw woning landelijk onder de aandacht gebracht. Ondanks dat uw woning via ons kantoor ook op andere sites geplaatst kan worden achten wij, gezien onze goede dekking, dit zeker niet als een toegevoegde waarde.

Buiten Het Kompas en de internetsites zoals hierboven omschreven vindt u ons aanbod ook in de Barendrechtse en Rhoonse Schakel, het Algemeen Dagblad, Hoeksche Waards Magazine, Prestige Rotterdam e.o., Vivenda, Residence, Hoefslag, Landleven, etc.

Tevens maken wij gebruik van social media, zo hebben wij onze eigen facebookpagina alwaar wij ons aanbod onder de aandacht brengen en maken wij gebruik van het YouTube kanaal om uw woning extra te promoten.

 

Waardebepalende factoren
 

Ten tijde van de opname zal Barend van Marwijk Kooy of Margreth van Twist alles vastleggen dat van belang is voor een goede waardebepaling. Zo worden onder andere de inhoud van de woning, de grootte van het perceel, de ligging van het getaxeerde, de onderhoudstoestand, de aangebrachte verbeteringen, het afwerkingsniveau en natuurlijk de courantheid van het object zeer nauwkeurig opgenomen. Het spreekt voor zich dat een goede taxatie uitsluitend uitgevoerd kan worden nadat het getaxeerde zowel van binnen als van buiten zorgvuldig is opgenomen.

 

Ervaring binnen het werkgebied
 

Door uw opdracht aan ons kantoor te verstrekken bent u verzekerd van een integere en deskundige begeleiding van het volledige verkoop- c.q. verhuurtraject. Vanaf het eerste moment begeleiden wij u langs het gehele traject, met als einddoel een succesvolle verkoop dan wel verhuur. Ervaring binnen het werkgebied De langdurige ervaring, opgebouwd sinds de jaren tachtig, staat er borg voor dat de taxaties uitermate deskundig en betrouwbaar worden uitgevoerd, met inachtneming van alle discretie. Het werkgebied waarbinnen het kantoor dagelijks veel taxeert omvat de Hoeksche Waard en de overige gemeenten binnen de driehoek Rotterdam-Dordrecht-Breda, alsmede de andere Zuid-Hollandse Eilanden.
 

 

De begeleiding

Door uw opdracht aan ons kantoor te verstrekken bent u verzekerd van een integere en deskundige begeleiding van het volledige verkoop- c.q. verhuurtraject. Wij begeleiden u graag van A tot Z, met als einddoel een succesvolle verkoop dan wel verhuur van uw woning of bedrijfsmatig onroerend goed..

Mede hierom kiest u voor het deskundige en enthousiaste team van Makelaars- & Taxatiekantoor VMK.